Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Martin prima banka mal niekto dakujem
@maja1590 Martin ,ale Slsp
@ondrejkoslavka ahoj , ja neviem už nepoberám RP 😉
Slsp Ke okolie Rp
Ga-Mbank na ucte
Lm lh nirkto rodine
Dievčatá, doteraz mi chodila materská a tehotenské spolu, materská prišla v piatok ale tehotenské nie, a ani dnes nič. Pritom mam nárok, tak neviem, či je to ešte ok alebo si mam volať na sociálku?
@jenny257 nevedela som 🙂
Dievcata neviete ci niekomu prislo tych 333€ na dieta v hmotnej nudzi?
@mirkamurko čo som čítala na rôznych fórach tak prišlo .ale samozrejme ty ktorí prišli o prácu počas pandémie
@parvinka0001 diky za info,ja len ci to je ozaj realne al.len sluby
@cuttina a kedy mas termin? Ja rozmyslam, ze ked bol uvedeny termin porodu do konca mesiaca jul, tak nechceli za jul vyplacat, lebo nevedeli za kolko dni, aby som nemusela vracat potom peniaze. Ale uz maju na socialke datum porodu a vcera bol vyplarny termin a dnes peniaze nikde.
@charlottevalca áno, teda ak si nedostala tých 333€ teraz
@tianna nie nie nedostala tak.super
@charlottevalca
@tianna Mozem sa opytat,moja dcerka ide do 1.rocnika dostanem 100 eur,a este aj tych 74.50 ? Dakujem
@tianna nie.nedostala.tak.super aspon.nieco
@zsuvicska ano
Nerozumiem, to sa týka iba deti ktoré nastupujú do škôl?
@viktoria86 nie!!! Veď čítaj s porozumením ten článok… Všetkých rodicov nezaop. Deti… okrem tých ktorí dostali už 333€
Zdravím , chvem sa spýtať . Moja dcérka nastupuje do 1. Ročníka tých 100€ k rodinným dostaneme automaticky alebo treba o to žiadať ? Ďakujem

Ca rodicak plus pridavky unicredit na ucte