Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
HC rodičovský nabehol VÚB
@kattarina1983 nemôže byť dnes prvá,keď rodicaky už včera nabiehali
BB nic raz som.v 1 raz v 2 a teraz v 3 ci? 😂😂😂😂😂😂
@kattarina1983 uz vcera dakto pisal ze ma
Nmnv rodinne na ucte
Rodičák okres DS mám na účte
Lm RD na účte
@maialeo Tento mesiac je to celé zvláštne. Blbnú systémy, niektoré zeny nedostavaju ani zvysene prídavky..
@misinka0611 muž nedostal to zvýšenie, len bežné... tak bohvie ako to nabieha. Snáď nebudeme žužlať rožky do konca mesiaca 😀
@misinka0611 ja este nemam ani RP nieze este pridavky uz zacinam.panikarit
@charlottevalca ja už asi aj vo 4. 😄 nerozumiem keď majú raz splatnosť 13. ako to že 14. nie sú na účte.. 🤔
@loravcovaa neviem,ja mám tátra banku a nemám nič ešte
Minuly mesiac prišla SMS okolo 12:30
@tianna tomu ani ja pockam.este do 12 a zavolam.jej na urad ci.je nejaky problem lebo vzdy som.mala v 2 varke a teraz nic tiez nechapem
@charlottevalca drzim palce ak sa dovolate
@charlottevalca daj prosím vedieť ak sa niečo dozvies..
@tianna jasne dam ale uz neratam.ze nabehne dnes napisem.ked sa dovolam co mi.povedala
@loravcovaa dufam.ze ano
@charlottevalca ďakujem 🙂
Mal nekto vychod vub banka
KE SLSP na účte
Myjava Unicredit rodičák aj zvýšené prídavky na účte
@sankysa1 ta Slsp.ako.pripisuje nechapem fakt.nie
@charlottevalca presne to si aj ja vravím mam slsp a zatiaľ nič ...
@juliastrakovave ani ja nie a pani na urade mi.nedviha tak.ja uz fakt.nerozumiem.ale ocakavam.uz len zajtra
@juliastrakovave vzdy mi prisli o 10 max.do 11
@charlottevalca áno presne ako aj mne nikdy sa nestalo že po 12... Fakt divné akože
@juliastrakovave myslim ze uz len zajtra takze sme asi v 4 davke😱😱😱😱😂😂😂😂uz co.mesiac to.katastrofalnejsie s nabehnutim RP
@tianna nedviha mi tam.nik

SNV rodicak na účte