Nabehol vám na účet rodičovský príspevok/materská?
...téma pre kazdú zvedavú mamičku/ otecka..keďže tato otázka sa tu opakuje každý mesiac pravidelne, tak nech to je všetko pokope a nie v celom fotoblogu, diskusii 😉
Dievcata mimo tieo davky,ale nahodou podpora,neviete kedy pride ?
Dakujem
Dakujem
@anonym_347614 podľa mňa v ten istý deň ako rodičák
Mne ak neprišlo do tej pol 11tej cca tak už neprišiel tiež som zvedavá
Dakujem
@anonym_347614 podpora chodi v tom case v ktorom chodila aj materska cize od tabulky vacsinou o den neskor, obcas sa stalo ze aj v twn den. Je to preto ze tabulka ktora tu koluje je na vyplatu davok z upsvar a podporu vyplaca socpoist
@anonym_347614 podpora chodi v tom case v ktorom chodila aj materska cize od tabulky vacsinou o den neskor, obcas sa stalo ze aj v twn den. Je to preto ze tabulka ktora tu koluje je na vyplatu davok z upsvar a podporu vyplaca socpoist
@kvietok2891
@bubobubo29 dakujem Vam . Minulý mes.prisla 12.,ale to bol piatok,tak preto sa pytam,ze kedy realne vie chodiť 🙂 . Pekny den 🙂
Este nikomu?
Este nikomu?
@zvolsiinylogin aj ja som zvedavá ešte nikto nepísal 🤷♀️
TT UniCredit mám
Kočíkovné prosím kedy môžem očakávať? Neviete? Z UPSVaR mi rodicak prišiel ale toto ešte nie. Bábo sa narodilo 6.12.
Inak nemal byť nejaký zvýšený ten rodičovský? Či to až za január bude vyšší ten čo budú vyplácať vo februári?
Inak nemal byť nejaký zvýšený ten rodičovský? Či to až za január bude vyšší ten čo budú vyplácať vo februári?
@andrea2323 vo februári bude vyšší

Nikomu nic? Tiez som zvedava podla ktorej tabulky to pojde
@zvolsiinylogin vraj až zajtra no uvidíme