Návrh na rodičovský príspevok v roku 2011
Dnes ráno som počula ,že istý pán poslanec podal návrh do parlamentu na zmenu výšky rodičovsého príspevku od budúceho roka.Ak to schvália mali by byť dve výšky.Súčastných 190 eur budú dostávať matky ,ktoré pracujú.A matky ,ktoré nepracujú a celý den sa starajú o svoje deti budú dostávať 90eur.Dúfam že tento blud v parlamente neprejde.Takže mamičky detí do jaslí a hor sa do roboty ,lebo ináč nemáte v tomto štáte nárok na nič.
@monuska342 presne tak, ak ti mam pravdu povedat, ten prispevok minniem akutrat na bebu, plienky, hygienu a pomocky pre maleho. Take ako oblecenie a hracky kupujem z brigady- roznasam letaky, alebo z priatelovho platu
@ela2710 ved aj ja a este ked uz papa aj prikrmy tak je to este horsie a oblecenie to ani nehovorim ako je drahe ja len dufam ze to neprejde
@monuska342 neprejde, urcite nie, myslim, ze radicka by to nedovolila, ona nie je z tych, ona bola aj proti zruseniu prispevku po narodeni dieta
@ela2710 aspon ze na nieco je dobra keby zrusili aj ten prispevok pri narodeni to by uz bola vazne hroza v tejto dobe
@monuska342 to teda hej, aj ked je blbost, ze sa dotava az na 28 den po narodeni, lebo predsa vybava sa kupuje skor...
@ela2710 ved to ano a este mne ho poslali az ked mal maly tri mesiace...jaj nemam uz slov idem uz za drobcom tak sa zatial maj 🙂
@monuska342 mojho maleho prave uspal ocinko 🙂
@ela2710 co by som zato ja dala 🙂 moj maly uz tolko nechce spat ako tvoj... 😉

@ela2710 presne tak chcela by som aby si to skusili tak ako pracuju ony to nic neni vsak cely den iba sedia a hraju sa na pc a potom ukazu v telke ze politici tazko makali lebo rokovali 7 hodin...co je to 7 hodin?ked normalny clovek maka 8 kazdy den a tazko aby uzivil rodinu a nam este budu brat s toho mala co mame