icon

Nepredĺžili mi rodičák. Môžem napísať novú žiadosť?

michaela025
2. feb 2015

takze zamietli ziadost chcem na bovo podat len nebudem sa odvolavat rozhodnutie prislo mozem na novo podat ziadost alebo az ked prejde platnost tych 15 dni

Strana
z2
kajusa83
3. feb 2015

@michaela025 no tak teda pre vysvetlenie pojmov prebrala si si posudok ci rozhodnutie to je rozdiel ak posudok tak na ten sa odvolavat neda.a ak ti mozem poradit podaj si jeden den ziadost a na druhy den im podaj postou doporucene ziadost ze si zelas byt pritomna v posudzovani zdravotnemu stavu.Preto ti to radim postou lebo pani uradnicky tieto veci neviem z akeho titulu nechcu preberat ale ked im to posles postou tak mas doklad od posty ze si to podala.a tie ich posudky mi vysvetlovat nemusis nas dr 2 razy precital ich posudok a ostal v nemom uzase a mal na nich nervy lebo sam povedal ze on vie co pisal do ziadosti a vidi co odpisal posudkar.

michaela025
autor
3. feb 2015

@kajusa83 takto aka sa u vas podavaju ziadosti my nic nedavame uradnickam iba zoberieme ziadost ktoru nam popise zdravotny stav dietata nasa pediatricka a dokladam za pol roka kartu a to vsetko dam do podatelne druhy krat ked sme doniesli ziadost tak uz iba za pol roka kartu a tak isto len do podatelne ved aj nasa pediatricka keutila hlavou co nam posudkovy dr.napisal tak este ze mam dobru lekarku tak vie co tam napisat chcem do 11.2 pockat este na vysledky s gastra hned to musim zaniest na endokrinologiu aky postup liecenia nas caka lebo mame problem s papanim ako som vravela a nie je to fakt sranda

kajusa83
3. feb 2015

@michaela025 na nete si inak pozerala ich tabulku s chorobami?len pre istotu ci sa tam dana choroba aj nachadza v ich zozname a mne to nemusis naozaj vysvetlovat mne to posudkar zamietol na autizmus a ktomu pridruzene choroby...

michaela025
autor
3. feb 2015

Ano pozerala som to bola tam

slavka1307
26. feb 2015

Dobrý deň. Chcem podať odvolanie kvôli nepredĺženiu RD zo zdravotných dôvodov dieťaťa. Je na to nejaké tlačivo alebo si to musím iba napísať "rukou" ja ? Ďakujem.
Vo vyjadrení od posudkového som vôbec nenašla všetky diagnózy, hoci som všetko ku žiadosti priložila.

michaela025
autor
27. feb 2015

@slavka1307 mne to iste spravil dr. taky posudok mi dal do rozhodnutia ze nasa pediatricka krutila hlavovou vobec ziadne jej diagnozy len strucne napisane antibiotika tam napisal len za 3mesiace co uzila a dalsie nenapisal toto bolo ze chcel aby nam neuznal este raz som si podala ziadost az to neprejde napisem di rucne napusane odvolanie

Strana
z2