Nezamestnaná na úrade...mám nárok predĺžiť si rodičovský príspevok ?
Zdravim dievcata. Som od roku 2020 januar vedena na urade prace nakolko mi skoncila rodicovska dovolenka.. 6 mesiacov som poberala davku v nezamestnanosti. Syn nastupil do skolky ( ktora niekedy bola niekedy nie ) no neviem sa pohnut a od septembra nedostavam ziadny prispevok. Skolka je zatvorena, pracu si najst vobec neviem kvoli korone...4 mesiace mam doma 2 deti a som bez penazi...je tu moznost ze bez dlhodobo zleho stavu chvala Bohu si predlžim rodicovsky prispevok??? Dakujem.
@alchemilkazltozelena no, mi hovor 🤷 vo februari som si konecne nasla pracu, no mama ochorela... Nezvladala som aj robotu aj starostlivost a vyriesilo sa to same, prepustili ma v skusobnej, lebo prisla pandemia... A potom v oktobri mama zomrela.... A nazad do prace ma uz nevezmu, kym im znova neschvalia rozpocet na to miesto
@alchemilkazltozelena hej viacej ľudí má smolu. Čo už narobime. My doma aspoň využijeme z mužovho platu,ale samozivitelky to majú dosť o hubu
@martinkatinka opytam sa, ked sestra mala predlzenu podporu do 31.8.2020, odvtedy nema stale pracu ani nijaky prijem, nema narok na pomoc SOS?
@lucia147852 ☹ viem o čom píšeš ...
@maminkasisa opytaj sa UPSVaR, no podla toho co je tam napisane 🤷
@martinkatinka to mi je luto 😔
@martinkatinka do 31.10. Bolo maximalne predlzene. Dalej nie. Ci je ci nie je korona.

@alchemilkazltozelena Však toto, že niekto má celý život samú smolu 😢