Nezamestnané mamičky
ahoj žienky, chcela by som sa trošku informovať, máte niektorá skúsenosť s tým, že ste dali výpoveď v práci po 3 rokoch a vzápätí ste otehotneli???? ako ste to riešili, mali ste nárok na nejaké peniaze, platil za vás niekto zdravotke, išli ste na úrad, prípadne využili ste možnosť na polročné nezamestnanecké???
Chcela by som odísť zo zamestnania,ktoré je dosť stresujúce a myslím si že aj to môže byť dôvodom prečo sa mi nedarí otehotnieť...len rada by som sa dozvedela odpovede na takéto otázky, rovno sa pýtam na najhoršie riešenia...aby som potom neostala zaskočená ...vopred ďakujem za odpovede 🙂
@loginexistuje aj nad PN som rozmýšlala a skôr v tom znení, že keby sa mi ešte teraz podarí otehotnieť, tak sa hodím a tým pádom by som ani výpoveď nedávala a ostala na rizikovom, raz som už mala mimomaternicové tehotenstvo a moja doktorka by mi nerobila problémy s PN, ani vtedy nerobila...takže som potom ostala doma skoro dva mesiace...a to ma ešte chcela nechať nech si oddychnem....len teraz nemám prečo ísť na PN nič mi neni a moja obvodná by mi PN nedala...a k ženskej nechcem ísť...ale aj tak ďakujem za radu pomohla si mi 🙂

@zuzans258 Nastúpila som v septembri, otehotnela v marci (na prvý pokus). Zmluva bola na rok, takže v auguste uplynula a bola som už len na PN. Ja som hlavne nechcela ostat bez prijmu, netusila som ze tak rychlo otehotniem.