icon

Ošetrovné na 12 ročné dieťa so zlomenou nohou na dieťa 12 rokov

marina23
20. apr 2020

Nemá niekto skúsenosť s osetrovnym na dieťa starším ako 10 rokov. Syn si zlomil nohu nemôže byť sám doma aj keď ma 12 rokov nevie sám ani prejsť na záchod. Dnes som bola u doktorky a ta mi môže vypísať OCR len na 10 dní sadra na nohe ma byt možno aj 6 týždňov. Neviete o nejakej vynimke v tomto prípade Veľmi pekne ďakujem za názory alebo skúsenosti...

vamajka
•
20. apr 2020

@marina23 Keby bola vynimka doktorka by ta iste informovala dat si 10 OCR 1 den paragraf a znova 10 dni OCR zatial aspon tak a potom uvidis

evittam
•
20. apr 2020

@vamajka Lenže to co pises jedine na inu diagnozu v tom istom mesiaci

mmmonika
•
20. apr 2020

@marina23 Môžeš byť na OČR dlhšie, 10 dní je platená.

matabb73
•
20. apr 2020

Veď ti môže dať očr na koronu. Ja tak mám na 11 ročnú, lebo sama nezvláda školu.

evittam
•
20. apr 2020

@matabb73 Na koronu do 11rokov potom len s tym ze odporuci pediater.

matabb73
•
20. apr 2020

@evittam ved áno, od lekára. Tak ale asi sa dieťa nevie o seba postarať, keď ma zlomenú nohu.

evittam
•
20. apr 2020

@matabb73 Tak ano..

marina23
autor
•
20. apr 2020

Ďakujem žienky uvidím ako pochodim OCR je pre mňa nejakých 300 eurale v tejto kríze dosť aj keď sa o nich musím popasovať nie je to doriešené dieťa 12 sa nevie o seba postarať stále okolo neho behám úlohy piť jest hygiena ale to nikto nevidí ešte raz ďakujem ❤️

janinah
•
20. apr 2020

syn si na sadru zvykne a poradí si aj bez toho,aby si ho obskakovala,tým nepíšem,že má ostať sám doma...všetko zaleží od lekára,dalších dní ti môže dať na inu dg,ak bud eochotná

janinah
•
20. apr 2020

dalších 10 dní...

janage
•
20. apr 2020

@marina23 ahoj ja som mala dceru so zapalom pluc bola som na ocr a potom som ochorela aj ja a ostala som PN. Samozrejme zlomena noha nie je nakazliva. Mozes to este riesit aj dovolenkou, a podla toho ako na tom syn zdravotne bude, mozno uz bude vediet fungovat aj samostatne. Nepises ci ide o komplikovanu zlomeninu.