Pandemický rodičák a škôlka
Je možné poberať pandemicky rodicak a dať dieťa do škôlky? Pani na úrade práce mi povedala, že áno, môže ísť do škôlky a nárok na tento rodicak nezaniká. Ale nie som si istá....dakujem
@adriana89
@sofia1 však to schválili len dnes okolo obeda. Pochybujem, že to už stihli "distribuovať" po všetkých úradoch práce.... Takže tam sa to dostane až v priebehu par dní. Ale všade je už uverejnený dátum, že zaniká k 15. októbru. Ale ak sa Matelko zle vyspí, tak ešte zajtra je nádej na zmenu názoru :D
@chvostik1 aká nádej na zmenu nechápem ešte to môže zrušiť ten zánik pandemickeho?
@susinka1007 Matelko trpi schizofréniou, takže zajtra bude možno tvrdiť zas niečo iné :D
@chvostik1 😁😁😁
@adriana89 ahoj ako si to nakoniec poriesila isla si na neplatenu rodicovsku?A ako to bude teraz dostanu aj ty co su na neplatenej rodicevskej pandemicky rodicak?
@petronela415 ja? Ved moja mala 5.10 r roky dostanem este v novembri a teraz mi predlzia pandemicky
@adriana89 ale nahlasila si sa na neplatenu rodicovsku alebo na UP.
@petronela415 nieee vobec..nemala som sa nikde nahlasovat
@adriana89 lebo moje dieta malo 10.10 3roky a ja bola som sa prihlasit do zdravotnej na neplatenu rodicovsku.Tak teraz neviem ci aj mne bude patrit pandemicky.
@petronela415 ja som tam volala a hovorili ze poistenie mi bez ze to mam riesit vsetko az v novembri aj to ze kde sa dieta nachadza do konca novembra..a kedze som malu vzala.zo skolky nemusela som ist na urad prace sa hlasit
@petronela415 kamoska je na neplatenej predlzenej a platia jej
@sofia1 dakujem krasne za odpoved
@petronela415 zdravim, dostali ste aj vy pandemicky rodicak aj ked ste sa boli evidovať na ZP po 3.roku dietata ako osoba starajuca sa o dieta do 6r? Tiez som to tak spravila a kazdy vravi nieco ine ci je alebo nie je narok potom... Dakujem ☺
@emily_88 ahoj ano aj ja dostavam.Kontaktovali ma z UP aby som poslala cestne prehlasenie ze nemam ziaden prijem ze som nezamestnana
@petronela415 dakujem za info ☺
Dobrý večer prosím vás ako dlho sa poberá ten pandemicky rodicak ďakujem

@adriana89 e len vraj do 15.oktobra potom koniec