Petícia na obnovenie pandemického rodičovského príspevku
@sasanka605 a robiť to nepôjde. Hanba takým mladým ženám. Veľa žien to zneuzivalo.
Autorka odporucam MK vyuzit prave aj na pomoc s hladanim prace - hod si diskusiu so strucnym zivotopisom a regionom kde cca hladas. Mozno sa najde niekto kto by vedel pomoct.. Pripadne ak si slobodna mamicka, skus org. Jednorodič, myslim ze aj karierove poradenstvo vedia sprostredkovat.
To je tak zeny, kazda minca ma 2 strany. Tu dostavame nalozene, ze zavidime....pardon, toto sa da zavidiet? Komenty su aspon uprimne
Že ktorej muž dobre zarobí 😁..Milá autorka: A ty si myslíš, že táto pandémia sa nedotkla aj tich lepsie zarábajúcich? Môj chlap nemá rozprávkový plat, ale áno, pred pandemiou sme aj na dovolenku išli ( žiadna All inclusive), a teraz keď bol neviem aký čas na 70% doma tak sme horko zaplakali.. Tiež mi deti nepobrali do škôlok skôr ako v septembri..Pri jednom sme si doslova pozerali cez prsty, a pri druhom som už mala kde nastúpiť, ale hold musela som platiť súkromné jasle kým išiel do štátnej škôlky..Keď človek chce dá sa všetko. Bojuj za lepší život pre seba a svoje deti, a nie o Pandemicky rodicak..
Nepodpíšem, konečne to zrušia.
Nikde neberú nových???? akože prepáč, ale ide ma vystrieť z takýchto názorov. Bývam na východe a veru aj tu, kto chce, pracuje a primerane si aj zarobí. Naozaj je dnes taká doba, že stačí ochota pracovať, zvyšovať si kvalifikáciu a nemáš problém nájsť si prácu.
@sasanka605 to kde citate take perly? Ja som zas na fb videla jednu, co sa stazovala, ze tak od januara bude musiet malu zobrat zo skolky, lebo nebude mat na to platit sukromnu skolku, ked jej vezmu tieto peniaze, 🙄
Toto určite nepodpíšem. Kde žiješ????
@matenka Tu na koni. Teraz som čítala aj komentare na tej petícii,to je v pr...i tento národ.
Jasne, všetci sa hodme na pandemicke a sedme doma.. Tie peniaze na tie dávky isto vyberaju z Gringotbanky, alebo len zapíšu heslo na prachy jak v Sims sme kedysi davali a voila. Dával tu niekto, že či mi nevadia osadnicky, čo tiež nerobia a využívajú.. A viete čo, vadia mi, rovnako ako vyššia petícia, a nevidím medzi nimi žiadny rozdiel.
@liana_k tým ženám už fakt že j.b. ochvilu budú z deti robiť invalidov a podobne len aby sedeli doma na ....
Tak, práve som si prečítala všetky komentáre v tej petícii😄to sú drísty, že" Z čoho mám žiť?" "🤦♀️🤦♀️ Ale keď sa človek pozrie, že ani gramatiku neovládajú, je hneď jasné čo je to za ľudí. Lenivci ktorým sa nechce robiť.
@katka2602 dnes serveri zdravotnych poistovni zhoria😀ale urcite je to nejaka sprostost 🤔

@larisa nesnažím sa pochopiť, čítala som aj jednu co ma tri deti - rovno zo školy na rodicak, zjavne deväť rokov keďže napisala ze nikdy nepracovala a ked ma najmladšie mat 3 roky, tak jej zrušia pandemicky a ze prečo by ona nemala mat nárok. Prečítala som 2x a radsej som to zavrela.