Podmienky práce popri opatrovaní dieťaťa: Koľko môžem zarobiť?
Dobrý večer prosím viete mi poradiť ohľadom OP v júli som si podala len žiadosť o ten ingrovany posudok a zároveň OP , konanie OP je zatavené pokým nebude vydaný integrovany posudok zatiaľ u nás neboli ani tie pracovníčky z úradu a mne sa naskytla praca od septembra pôvodne na plný úväzok ale dalo by sa na skrátený len otázka je kolko môžem zarobiť na úrade dokola hovoria 2.5 násobok životného minima čo je okolo 730€ ale je to v čistom či hrubom to mi nevedela povedať čo ma byt teda na páske aká suma a podľa toho by mi spravili aj ten úväzok pracovný a ráta sa do tej sumy už aj daňový bonus stravné či nie ak mi viete prosím poradiť neviem kam mám napísať koho sa opýtať na úrade mi povedali že mám doniesť ukázať zmluvu čo ešte nemám že nemám nič podpisovať tak ja neviem čo robiť ďakujem
@anonym_autor je to v čistom a ráta sa do toho všetko a treba každý mesiac do 5 dávať výplatnú pásku na úrad ak ju nedáte do 5 tak vám opatrovateľský nevyplatia
@andrejka1974 určite mne pani Žitnanská napísala že daňový bonus sa do toho neráta , daňový bonus je daňová úľava nie príjem tak mi napísala

@anonym_autor je to v čistom a ráta sa do toho všetko a treba každý mesiac do 5 dávať výplatnú pásku na úrad ak ju nedáte do 5 tak vám opatrovateľský nevyplatia