Potvrdenie o evidencii v registri
Caute som na rodicaku mam dieta ktore ma momentalne rok a pol a prisiel mi papier potvrdenie ze som evidovana v registri poostencov a sporitelov starobneho a dochodkoveho sporenia vedena ako fyz.osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov... To je oki? A po nastupe do skolky v 3 rokoch automaticky to zrusia ?
@dadka1997 ja som ich bola ziadat o papier pre manzela k danovemu zaciatkom februara no a nedoslo mi ze to na socialke sa riesi materska a nie.rodicak..potrebovala som pre muza aky mam prijem a ona ze to musim vypisat zoadost ..ona tam cosi popísala a ze ja mam len svoje meno adresu a tak a ze sa mam zastavit o dva dni tak som prisla ale poslali ma.k inej pani a ona ze ake potvrdenie o rodicaku chcem ze to na urade orace a ze od nich mi vytlaci o materskej a ja ze jaaj pardon ano to potrebujem tak vytoacila a ze tej druhej pani povie ze.zom tu bola pre papier. A dnes mi prislo hento tak som sa zarazila ze preco do 6 rokov a ze na moju ziadost vydane potvrdenie...
zruší sa to keď nastúpiš do zamestnania (a dieťa bude mať menej ako 6 rokov) ak nenastúpiš tak ostávaš do jeho 6. narodenín

Neviem ci je to spravne zaevidovane, ty sa staras o dieta do 3r este k tomu poberaš RD, mne take nic neprislo, pre istotu si tam zavolaj, ci to nie je podvod.