Práca počas poberania rodičovského príspevku
Ahojte.Som doma so synom (v januari bude mat 2 roky) poberam rodicovsky prispevok.Dnes som bola na jednom pohovore a chcem sa opytat ze ak ma vezmu do prace na TPP alebo skrateny ci mi zanikne rodicovsky prispevok alebo nie..alebo ako to je..dakujem za rady
Ahojte, mam schvaleny predlzeny rodicovsky prispevok, ale kedze to riesia tak dost pozadu, ja som medzitym zacala robit a syn navstevovat skolku. Teraz mam prehlasit, ze kto sa stara o dieta.... lenze ked mi schvalili predlzenu rodicovsku dovolenku zo zdravotnych dovodov, moze syn chodit do skolky? Aj ked som s nim viac doma, lebo je casto chory
Ahojte 🙂 ak máte záujem o prácu počas RP, z domu, cez pc dajte mi vedieť, viac objasním...
https://www.podnikejprofi.com
Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom práce na RP. Teraz som doma a mam zamestnávateľa, dostávala som materskú. Teraz som prešla na RP a naskytla sa mi práca na 1 hodinu denne u iného zamestnávateľa Cca 100€ na mesiac.
Chcem sa opýtať ako to funguje ked mam prácu na taký úväzok? Ohľadom úradov? Treba niečo meniť? Nahlásiť?
Dakujem
@majolenka11 Nie.

ahojte chcem sa spytat ked som na RP a mam TPP v jednej firme odkial som isla na matersku a teraz sa my crta praca v druhej firme chcem sa opytat ci si mozem ponechat TPP v povodnej firme aj v novej spolu s RP? alebo v druhej praci mozem mat len dohodu?