icon

Práca počas poberania rodičovského príspevku

lenkapp
23. nov 2012

Ahojte.Som doma so synom (v januari bude mat 2 roky) poberam rodicovsky prispevok.Dnes som bola na jednom pohovore a chcem sa opytat ze ak ma vezmu do prace na TPP alebo skrateny ci mi zanikne rodicovsky prispevok alebo nie..alebo ako to je..dakujem za rady

Strana
z5
22aida
24. mar 2017

ahojte chcem sa spytat ked som na RP a mam TPP v jednej firme odkial som isla na matersku a teraz sa my crta praca v druhej firme chcem sa opytat ci si mozem ponechat TPP v povodnej firme aj v novej spolu s RP? alebo v druhej praci mozem mat len dohodu?

majusqa77
24. mar 2017

@22aida mozes mat aj zmluvu (ak ti to nezakazuje zmluva v povodnej)

mwt
24. jan 2018

Ahojte, mam schvaleny predlzeny rodicovsky prispevok, ale kedze to riesia tak dost pozadu, ja som medzitym zacala robit a syn navstevovat skolku. Teraz mam prehlasit, ze kto sa stara o dieta.... lenze ked mi schvalili predlzenu rodicovsku dovolenku zo zdravotnych dovodov, moze syn chodit do skolky? Aj ked som s nim viac doma, lebo je casto chory

viera77
24. jan 2018

@mwt Pokial sa jedna o platenu predlzenu RD, tak dieta moze chodit do skolky na cely den a do toho tlaciva treba uviest adresu skolky, teda miesto, kde sa dieta pocas dna nachadza....presne takto isto sme to mali aj my.

evittam
24. jan 2018

@mwt pokiaľ nie je uvedené v rozhodnutí od UPSVaR inak tak ano

mwt
24. jan 2018

@viera77 ano mala by byt platena ( teda myslim a dufam), predlzili nam ju zo zdravotnych dovodov - caste respiracne ochorenia - len teda neviem, ci to nebudu posudzovat tak, ze je casto chore a malo by ostat doma mimo kolektiv. Dakujem pekne za radu.

susangha
2. feb 2018

Ahojte 🙂 ak máte záujem o prácu počas RP, z domu, cez pc dajte mi vedieť, viac objasním...
https://www.podnikejprofi.com

majolenka11
21. feb 2018

Ahojte, potrebujem poradiť ohľadom práce na RP. Teraz som doma a mam zamestnávateľa, dostávala som materskú. Teraz som prešla na RP a naskytla sa mi práca na 1 hodinu denne u iného zamestnávateľa Cca 100€ na mesiac.
Chcem sa opýtať ako to funguje ked mam prácu na taký úväzok? Ohľadom úradov? Treba niečo meniť? Nahlásiť?
Dakujem

evittam
21. feb 2018
Strana
z5