Práca počas poberania rodičovského príspevku
Ahojte.Som doma so synom (v januari bude mat 2 roky) poberam rodicovsky prispevok.Dnes som bola na jednom pohovore a chcem sa opytat ze ak ma vezmu do prace na TPP alebo skrateny ci mi zanikne rodicovsky prispevok alebo nie..alebo ako to je..dakujem za rady
@evittam ja viem ze nie rodicovsky 🙂 ale prisiel mi papier zo socialky ze som pracovala a poberala rodicak a stat aj zamestnavatel platil za mna odvody (dochodkove) a ze sa to nesmie....tak sa teraz bojim aby mi nieco nenaparili zaplatit ze som nespravila ked som mala alebo penale z oneskorenia odhlasenia alebo nieco take
Ahojte.Ja by som sa chcela tiež opýtať či treba dieťa nahlásiť keď som ešte na rodicovskej dovolenke na úrade socialnych vecí ohľadom toho kto sa on stará keď ja budem v práci.a po druhé vedená som v jednej firme na hlavný pomer a teraz som si našla inú prácu do kedy musím dať výpoveď v mojej prvej práci.ďakujem
Ahojte, prosim Vás ak nastupujem popri RD do prace viem ze socialky sa mam odhlasit a zamestnavatel zas prihlasit ale treba to iste aj v zdravotnej ci to az po skonceni rodicaku? Dakujem
majusqa77 ďakujem☺
Ahoj, ak chceš dostať výrobky od dr.Gerard, tak sa zaregistruj, vyplň zopár dotazníkov a možno Ta vyberú. Neskôr budu spúšťať aj iné kampane, kde môžete testovať výrobky rôznej značky. Už čoskoro sa začne kampaň sušienok dr Gerard, ktoré sú skvelým spôsobom, ako osláviť nejaké udalosti, tie veľké, ale aj tie malé.
https://ekspert.streetcom.sk/sk/secured/user/sh...
Pekný zvyšok dňa 🙂
@27nika je to zmluvne alebo ide iba o prezentaciu ich vyrobkov? Ako to funguje? Mozes mi poslat blizsie info?Dakujem...
@maminka2013 vyplnis par dotaznikov o sebe a oni ta pidla nich vyberu na hodnotenie vyrobkov. Prave spustaju hodnotenie susienok dr.gerard, ale kampan robia aj kozmetika vichi, activia, jedlo pre psov a macky ... nic neplatis, ak ta vyberu, balik ti prinesie kurier a ty len napises na ich stranku recenziu na konkretne vyrobky. Staci sa zaregistrovat a tam uz najdes vsetko co potrebujes😉
@27nika stranka nefunguje
@maminka2013 Ahoj, neviem kde je problém, ale už viacej báb písalo, že im vypisuje vírus, už som tam písala, tak neviem kedy sa to vyrieši :(Mne ho tiež niekedy vypíše, ale ja sa prihlásim aj tak. Link preposielam ešte raz:
@27nika skusim to teda este raz..no je to divne..dakujem..
No,len sa prihlasujte na pochybne stranky.....😁😁😁
@evittam rada by som samozrejme kazdu skusenost 😉
@evittam uvitala 😀
@maminka2013 Ja sa na podobné pofidérne stránky neprihlasujem.....A určite tým duplom nie keď mi napíše niečo podobné.....
@maminka2013 treba sa prihlásiť cez PC nie cez mobil 🙂
ahojte chcem sa opytat ci ked som na rodicovskej dovolenke a mam trvaly pracovny pomer v jednej firme a chcem nastupit do druhej vylepsit si financnu situaciu s tym ze si chcem ponechat TPP v povodnej keby to v tej novej firme nevyslo ci mam aj tak narok na rodicovsky prispevok? a ci sa to vlastne da?

No to určite nie, ja len že som to počula od známej.