Prechod z otcovskej na OČR
Vraveli mi tu že nech ide manžel na OCR. ale on je aktuálne na otcovskej dá sa ísť na OCR od dátumu 30.11? Keď mu skončí otcovska?🙂)) či neviete ako to funguje
S kým by mal ísť na očr?
@naty_123 manzel tak bol v septembri od 16.9 bol na otcovskej 14dni potom vysla 30.9..dovolenka a 1.10. Presiel na ocr so mnou na 14dni (nechceli sme pokazit vyplatu v septembri tak preto 1den dovolenky)
Ak jeden den konci materská tak nasledujúci den ocr sa
@zuzkaa1991 u akého lekára treba žiadať OČR na teba?
@anonym_0ee4ad u gynekológa?
@anonym_0ee4ad u svojho ošetrujúceho lekára
@anonym_0ee4ad ja som bola po cisarskom takze som sa pytala u mojej gynekológicky ci by bola ochotná dat ocr pre manzela ak by nechcela dat isla by som k obvodnemu a velmi mi to pomohlo kedze mame prvacku plus prvýkrát po cisarskom. Bolo tazko 2 3tyzdne takze velmi pomohlo aj so skolou ale s pomocou doma ;)
Takze ak mate zakrok iny urcite gynekológ alebo obvodný
@anonym_0ee4ad ja som bola po cisarskom takze som sa pytala u mojej gynekológicky ci by bola ochotná dat ocr pre manzela ak by nechcela dat isla by som k obvodnemu a velmi mi to pomohlo kedze mame prvacku plus prvýkrát po cisarskom. Bolo tazko 2 3tyzdne takze velmi pomohlo aj so skolou ale s pomocou doma ;)
Takze ak mate zakrok iny urcite gynekológ alebo obvodný
@zuzkaa1991 moja otázka smerovala ohľadom tehotenstva že teda od koho pýtať OČR, lebo niesom si istá či gynekológ by dal OČR, po pôrode. Tiež by mi to veľmi pomohlo keby muž hy bol doma. Môže aj obvodný napísať OČR na muža ak gynekológ nebude chcieť?
@naty_123 môj manžel tak bol, skončila mu otcovská a hneď od druhého dňa bol OČr so mnou. Vystavil ju môj obvodný lekár.

@naty_123 manzel tak bol v septembri od 16.9 bol na otcovskej 14dni potom vysla 30.9..dovolenka a 1.10. Presiel na ocr so mnou na 14dni (nechceli sme pokazit vyplatu v septembri tak preto 1den dovolenky)
Ak jeden den konci materská tak nasledujúci den ocr sa