Prečo je rodičovská dovolenka obmedzená na 3 roky?
Preco je rodicovska dovolenka iba do 3 rokov dietatka? Ved to je tak super byt so svojim dietatkom doma. Rano si vstaneme, kedy chceme a prehrame sa cely den. Pomedzi navarim, poriadim byt. A takto si s laskou zijeme. Ja sa ani nedivim tym zenam, ze hladaju diagnozy, aby im stat platil do 6 rokov a mohli byt doma s dietatkom a nemuseli do prace. Az sa bojim, ked uz bude mat moje dieta 3 roky. To uz budem do tej 16-17 v praci. A dietatkom budem iba 3-4 hodiny denne. Ved tie cudzie pani s mojim dietatkom budu viac. Snad raz bude rodicovska do 6 rokov . A nebudu musiet tie drobatka byt cely den s cudzimi paniami. A v 6 rokoch uz pojdu do skoly, a zeny na skratene uvazky.
@hylary predstav si, že môže. Viď https://www.domacaskola.sk/faq-otazky/
To je iny upgrade ma tu temu, ktora bola zmazana - RD sa bude znizovat na 2roky.. dakujem za denno/nocne citanie 😂😂. Bavim sa celkom.
...a potom, že ženám na materskej neodchádzajú zdravé bunky😎
A autorka stale nic? Vsak by mohla predniest ako si to predstavuje, oslovit poslancov, nech prijmu zmenu zakonov aby drobatka neboli bez mamy tyrane cudzimi tetami.
Len do 3? Len? Sme svetova špička v pocte rokov na rodicovskej a materskej dovolenke VO SVETE. Normalne matky su stastne ze maju zdrave dieta a nepotrebuju si hladat diagnozy. Bohuzial ked su deticky chore tak je to to najmenej co moze pre nich stat urobit,ze su s nim doma. Ak niektora mama hlada diagnozy u zdraveho dietata tak tomu celkom nechapem. Este mas moznost byt SAHM (stay at home mum),ale to by muz musel zarabat nadpriemerne aby vas uzivil.

@letfenixa nemôže... "Len" do konca 9.rocnika zs