icon

Prečo je rodičovská dovolenka obmedzená na 3 roky?

10. júl 2024

Preco je rodicovska dovolenka iba do 3 rokov dietatka? Ved to je tak super byt so svojim dietatkom doma. Rano si vstaneme, kedy chceme a prehrame sa cely den. Pomedzi navarim, poriadim byt. A takto si s laskou zijeme. Ja sa ani nedivim tym zenam, ze hladaju diagnozy, aby im stat platil do 6 rokov a mohli byt doma s dietatkom a nemuseli do prace. Az sa bojim, ked uz bude mat moje dieta 3 roky. To uz budem do tej 16-17 v praci. A dietatkom budem iba 3-4 hodiny denne. Ved tie cudzie pani s mojim dietatkom budu viac. Snad raz bude rodicovska do 6 rokov . A nebudu musiet tie drobatka byt cely den s cudzimi paniami. A v 6 rokoch uz pojdu do skoly, a zeny na skratene uvazky.

Strana
z3
hylary
10. júl 2024

@letfenixa nemôže... "Len" do konca 9.rocnika zs

letfenixa
10. júl 2024

@hylary predstav si, že môže. Viď https://www.domacaskola.sk/faq-otazky/

00momo
11. júl 2024

@sono2 tipujem,že je to západné Slovensko. Ja som z východu a miesto sme dostali v pohode.

sono2
11. júl 2024

@00momo nie AT, píšem to tam

hylary
11. júl 2024

@letfenixa ok tak aj prvý ročník na strednej.. určite nie do 18 rokov.. to už by bolo riadne choré

letfenixa
11. júl 2024

@hylary asi si to nedočítala:

samkolea
11. júl 2024

To je iny upgrade ma tu temu, ktora bola zmazana - RD sa bude znizovat na 2roky.. dakujem za denno/nocne citanie 😂😂. Bavim sa celkom.

tiezjedna
11. júl 2024

...a potom, že ženám na materskej neodchádzajú zdravé bunky😎

viestta
11. júl 2024

A autorka stale nic? Vsak by mohla predniest ako si to predstavuje, oslovit poslancov, nech prijmu zmenu zakonov aby drobatka neboli bez mamy tyrane cudzimi tetami.

denithestrange1993
11. júl 2024

Len do 3? Len? Sme svetova špička v pocte rokov na rodicovskej a materskej dovolenke VO SVETE. Normalne matky su stastne ze maju zdrave dieta a nepotrebuju si hladat diagnozy. Bohuzial ked su deticky chore tak je to to najmenej co moze pre nich stat urobit,ze su s nim doma. Ak niektora mama hlada diagnozy u zdraveho dietata tak tomu celkom nechapem. Este mas moznost byt SAHM (stay at home mum),ale to by muz musel zarabat nadpriemerne aby vas uzivil.

kristiii
11. júl 2024

@samkolea toto bola vyslovene fejková téma založená na základe tej predchádzajúcej, rozvíriť vášne. Akurát, že autorke sa to nepodarilo ani zďaleka tak dobre, keďže tu narozdiel od tej predchádzajúcej ešte stále visí 😆

tiezjedna
11. júl 2024

@viestta možno spisuje od včera návrh

samkolea
11. júl 2024

@kristiii ta bola naozaj dobra, vzdy take celkom napinave temy sa zmazu. Aj ta s tou “priatelovou nakazenou nohou” co zacal ako vysev a vraj sa to rozmnozilo po celom tele, v tom napinavom bol prispevok zmazany. 😂😂.

Strana
z3