icon

Prečo mi odmietli príspevok na starostlivosť o chorého syna?

jaro120904
26. jan 2026

Mám chorého 12 ročného syna psychicky problém sám lekár odporúčal aby mi priznali príspevok tri razy mi odmietli

anonym_c0686f
26. jan 2026

@jaro120904 tak ide o to,aká je diagnóza, oni to percentuálne hodnotia. Je aj príloha ku zákonu, kde sú uvedené choroby, resp. diagnózy a percentuálne ohodnotenie. Treba všetky choroby uviesť. Treba sa odvolať, ak zamietnu.

anonym_cc3f5e
26. jan 2026

@jaro120904 Áno teraz to veľmi sprísnili, lebo naozaj už to bral každý. Ale zároveň na hlavu postavené, pretože naozaj poznám aj v rodine aj v okolí ľudí čo sa jednoducho nevedia postarať o seba, majú vážne diagnózy a neschválili im.Treba skúšať a alfa omega mať za polroka veľa kontoly a keď sú diagnózy schvália.

anonym_08bb49
26. jan 2026
@anonym_cc3f5e

@jaro120904 Áno teraz to veľmi sprísnili, lebo naozaj už to bral každý. Ale zároveň na hlavu postavené, pretože naozaj poznám aj v rodine aj v okolí ľudí čo sa jednoducho nevedia postarať o seba, majú vážne diagnózy a neschválili im.Treba skúšať a alfa omega mať za polroka veľa kontoly a keď sú diagnózy schvália.

@anonym_cc3f5e nesprisnili, jednoducho treba peniaze na dochodky tak zamietaju všetko rad za radom. dúfajú, ze ľudia sa nebudú odvolávať, resp.ked sa odvolas, tak aj pol roka nemas ani cent a teraz schválili aj to, ze ani spatne už nedoplacaju. Idu najmä po psychickych diagnozach a PAS.

anonym_b3cbd8
26. jan 2026

@jaro120904 Však sa starajte o svojho syna vy. Vy ste ho snáď chceli, nie štát. Prečo si každý myslí, že keď má postihnuté dieťa, musí mu štát naň platiť navyše.

kacena4
26. jan 2026

no nepises presnu dg. tak tazko radit neviem co vlastne ocakavas od prispevku

anonym_cc3f5e
26. jan 2026
@anonym_08bb49

@anonym_cc3f5e nesprisnili, jednoducho treba peniaze na dochodky tak zamietaju všetko rad za radom. dúfajú, ze ľudia sa nebudú odvolávať, resp.ked sa odvolas, tak aj pol roka nemas ani cent a teraz schválili aj to, ze ani spatne už nedoplacaju. Idu najmä po psychickych diagnozach a PAS.

@anonym_08bb49 Hrozné dačo...ja viem naháňajú kde sa dá..a hlavne,kde inde ako ma ľuďoch !!! Prešustrovali miliardy a teraz ožobračujú národ! 🤮