Prečo potrebujem bankový výpis o platbe výživného pre rakúske prídavky?
Dievčatá,chcel po vas Finanzamt,vypis z banky,že otec dietatata platí výživné?Čo to ma spolocne s pridavkami?10mesiacov mi ich nevyplacaju a dnes ked som nabehla na najblizsi Finanzamt mi povedali,ze toto potrebuju?Odpoved na otazku aky mali dovod zastavit vyplacanie som nedostla a ani preco chcu vypis z banky koli vyzivnemu.Cistu bordel ten Bruck a pani z Wien na telefone mi takisto neodpovedala,prestali komunikovat aj so slovenskou uradnickou,ina cesta nebola len sadnut do auta a ist 100km tam a spat.
@anonym_autor, Finanzamt JE čistý bordel a ten Brucku je bordel alergický na Slovákov. 100 km si zrejme šla úplne zbytočne, lebo ich vysvetlovacky nemajú absolútne žiadnu relevantnosť, oni kľudne zapru aj to, čo ti pošlú listom, nie ešte to, čo to len povedali. S Finanzamom sa komunikuje VYHRADNE!!! písomne a doporučene. A keď to tak nečakane prestali vyplácať prídavky ešte sa môže stať, že ich vyplácajú otcovi (ale to už nechcem maľovať čerta na stenu). Lebo popri všetkom bordeli, ktorý tam majú, je veľmi neobvyklé, že by len tak vyplácať prestali.
@anonym_autor, Finanzamt JE čistý bordel a ten Brucku je bordel alergický na Slovákov. 100 km si zrejme šla úplne zbytočne, lebo ich vysvetlovacky nemajú absolútne žiadnu relevantnosť, oni kľudne zapru aj to, čo ti pošlú listom, nie ešte to, čo to len povedali. S Finanzamom sa komunikuje VYHRADNE!!! písomne a doporučene. A keď to tak nečakane prestali vyplácať prídavky ešte sa môže stať, že ich vyplácajú otcovi (ale to už nechcem maľovať čerta na stenu). Lebo popri všetkom bordeli, ktorý tam majú, je veľmi neobvyklé, že by len tak vyplácať prestali.
@roxana280
@vroni dievcata my sme zili v AT 15rokov,deti su tam narodene este po rozvode som tam zila roky(ex tam ostal ma novu rodinu)mam aj alleinige Obsorge aj to tam maju a zrazu z cista jasna,ze nemam narok,dovod vedia alebo aj nevedia len oni.A ano Bruck je ako za trest,v Tirol to fungovalo o cosi lepsie.
@roxana280
@vroni dievcata my sme zili v AT 15rokov,deti su tam narodene este po rozvode som tam zila roky(ex tam ostal ma novu rodinu)mam aj alleinige Obsorge aj to tam maju a zrazu z cista jasna,ze nemam narok,dovod vedia alebo aj nevedia len oni.A ano Bruck je ako za trest,v Tirol to fungovalo o cosi lepsie.
@anonym_autor, treba od nich vysteklit písomné potvrdenie, čo vlastne chcú a prečo. Potom sa mozes prípadne obrátiť na ombudsmana. A áno, Bruck je príšerný.
@anonym_autor, treba od nich vysteklit písomné potvrdenie, čo vlastne chcú a prečo. Potom sa mozes prípadne obrátiť na ombudsmana. A áno, Bruck je príšerný.
@vroni ďakujem,snažím sa dopatrat k ombudsmanovi len sa v tom stracam.Vedela by si ma naviest?Nespolupracuje so mnou google dnes.🙄Toto mi nasla kamoska,tak nerozumiem co skusaju zas na mna.Uz som volala aj s pani na sk,ktora ma na starosti mna a komunikuje s At tak v aprili im pisala 3x,bez odpovede,dnes im pisala znova.Oni maju na haku a ja hladam moznosti co dalej mozem urobit.
Kedy si sa odsťahovala na Sk? To je možno dôvod, že nemas nárok na pridavky, ale dorovnanie a preto to stopli. Ono je to aj strategia, že veľa ludi to odradi a tým, že si to prestanú vybavovat, tak ušetria. Dodaj im to, čo chcú, a to je najmenej im poslať ten bankový vypis. Píšeš, že si žila v rakusku, vieš akí sú, že neznasaju slovakov, že majú byrokraciu aku majú.
@vroni ďakujem,snažím sa dopatrat k ombudsmanovi len sa v tom stracam.Vedela by si ma naviest?Nespolupracuje so mnou google dnes.🙄Toto mi nasla kamoska,tak nerozumiem co skusaju zas na mna.Uz som volala aj s pani na sk,ktora ma na starosti mna a komunikuje s At tak v aprili im pisala 3x,bez odpovede,dnes im pisala znova.Oni maju na haku a ja hladam moznosti co dalej mozem urobit.
@anonym_94c862, nie, o toto im vôbec nejde
@anonym_autor, to sú kurvy!!! (Sorry, fakt to neviem slušnejšie). Odvolávajú sa na síce existujúci ale v praxi sa takmer nevyskytujuci paragraf o hranici luxusu. Hod mi ip, na presnejšie informácie potrebujem čísla. Toto musi ísť cez financov, Ombudsmann nepomôže.

@anonym_autor skuste dať otazku na skupine slovaci.at, alebo v Kittsee, Hainburgu,Rakusaci su byrokrati,kym nebudu mat vsetko co chcu ani s nimi nehnete, vlastna skusenost