Predĺždený rodičovský zo zdravotných dôvodov
Ahojte mamičky idem si k vám po radu ako postupovať.4.2 som si podávala žiadosť o predĺžený rodičovský zo zdrav.dôvodov.Môj malý má astmu,obštrukčné bronchitídy a atopický exzém no žiadosť nám zamietli.Včera sme boli na krv a koncom mesiaca nám budú robiť testy či nenni alergický.Ako postupovať v odvolaní viete mi poradiť ďakujem
@janulka343nechcem ťa odradiť od písania odvolania. Postupuj ako písali predomnou. Dcéra mala tiež zdravotné problémy , onkologického charakteru, po ukončení liečby nám poslali predvolanie, po doložení lekárskych správ nás následne odmietli
@janulka343 pokiaľ dieťa uvedené ochorenia vyslovene neobmedzujú , tak ti to neschvália....odvolanie samozrejme napísať môžeš, ale skôr myslím že s danými diagnózami ti ho zamietnu.....
Astma a AE su odkedy diagnozy na to, aby dieta nemohlo do skolky?? Cely zivot ich mam a nijako ma pri spravnej liecbe neobmedzuju.
@janulka343 pokial mava caste bronchitidy, dohodni sa s pneumologom, aby ti k odvolaniu doplnil spravu, ze nesuhlasi s rozhodnutim posudkoveho lekara o zamietnutie predlzenej rodicovskej, nakolko skory nastup do kolektivu a vystavenie zvysenemu riziku infekcie moze negativne ovplyvnit zdravotny stav dietata aj do buducna a zhorsenie uz rxistujucich zdravotnych problemov. Ostatne diagnozy na predlzeny rodicak nie su pokial viem

@janulka343 normalne napis vlastnymi slovami odvolanie voci rozhodnutiu cislo xxx zo dna xy podla ktoreho tvoje dieta nema dlhodobo nepriaznivy zdravotny stav, voci comu sa odvolavas. Potom vlastnymi slovami napis ake ma dieta zdravotnee problemy, s cim mu musis pomahat, preco s nim musis ostat doma. Na zaver napis, ze na zaklade tohto, ziadas a prehodnotenie rozhodnutie a priznanie predlzeneho RP, pretoze tovoje dieta ma nepriazniny zdravotntny stav. Dobre by bolo dolozit dalsir spravy, ktore toto tvrdenie potvrdzuju a kde bude vyslovene od lekara odporucane predlzenie RP.