Predĺžený rodičovský príspevok 2026: Kam sa hlásiť?
Ahojte Maminky. Viem, že sú tu XY fór na rovnaké témy, ale potrebujem najnovšie informácie.
O mesiac mi končí rodičovská. Rozhodla som sa však, zostať s dieťaťom na predĺženej neplatenej rodičovskej. Kam sa je potrebné zahlásiť? Z úradu práce, mi pri prvorodenej cca(3roky dozadu) prišiel papier rovno domov, zrejme o ukoncení rodicovskej dovolenky....ale viac si už nepamätám, ako som ďalej konala...tiež som ju nechala ešte rok doma.
Za každú radu budem vďačná ☺️🙏
@anonym_autor Vola sa to strarostlivost o dieta do 6 rokov a treba nahlasit do zdravotnej poistovne. Budu za teba platit zdravotnu.
@anonym_03f31c ďakujem a treba zbehnúť aj na úrad práce? Ci to sa už nerobí? 😅
@anonym_03f31c ďakujem a treba zbehnúť aj na úrad práce? Ci to sa už nerobí? 😅
@anonym_autor Na urad prace odnesies tlacivo, kde sa bude dieta nachadzat. Bud ti pride postou tlacivo, alebo pohladaj na nete to tlacivo a odnes na urad prace. A aj cez appku sa vies do zdravotnej poistovne prihlasit, ze si osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov.
@anonym_autor Na urad prace odnesies tlacivo, kde sa bude dieta nachadzat. Bud ti pride postou tlacivo, alebo pohladaj na nete to tlacivo a odnes na urad prace. A aj cez appku sa vies do zdravotnej poistovne prihlasit, ze si osoba starajuca sa o dieta do 6 rokov.
@anonym_03f31c supeeer. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙏🩷
@anonym_03f31c supeeer. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙏🩷
@anonym_autor pondes ma zdravotku a tam vypises firmular

@anonym_autor Vola sa to strarostlivost o dieta do 6 rokov a treba nahlasit do zdravotnej poistovne. Budu za teba platit zdravotnu.