icon

Prešiel zákon umožňujúci, že otec a mama sú naraz na materskej?

strelkyna_koza
13. júl 2018

Ahojte, čakáme baby. keď budem s krpcom na materskej, muž by chcel byť s nami doma. vynechať robotu a žiť zo zásob nie je ideál riešenie. prešiel v parlamente ten návrh, že so starším môže byť otec na materskej, poberať materské, neplatiť odvody? vďaka

zoetka30
13. júl 2018

@strelkyna_koza ahoj , myslíš materskú alebo rodičovskú čo sa týka otecka ? Vieš mi dať link na ten zákon ? Ďakujem 😊

majus87
13. júl 2018

Sledujem to aj ja ak ho schvalia ma platit od 1.1.2019 ale este co viem schvaleny nebol.

zoetka30
13. júl 2018

@strelkyna_koza ďakujem krásne 😊

strelkyna_koza
autor
13. júl 2018

@zoetka30 zamalo. ved nic nie je iste. 2.1.mam nastupit na MD tak to hadam klapne

deti95060810
13. júl 2018

no neviem, pretože už teraz kričia zamestnávatelia koľko im chýba zamenstnancov....možno to prejde ale či to bude až tak zaujímavé aj pre ľudí....😉 či v tom nebude nejaká habaďúra

tarra6
13. júl 2018

ja som napríklad zvedavá, že ak to prejde na čo nám zase prifaria nejakú daň, aby to mali z čoho vykryť.....

peppita
13. júl 2018

Povodne to malo byt na prejednavani 15.6.,neviem sa tiez dopatrat,ci to to prerokovali

tanikka
13. júl 2018

pokiaľ viem tak nie je schválený a teraz majú prázdniny takže ak sa k tomu ešte vrátia tak najbližšie v septembri... skôr isto nie...