Prešiel zákon umožňujúci, že otec a mama sú naraz na materskej?
Ahojte, čakáme baby. keď budem s krpcom na materskej, muž by chcel byť s nami doma. vynechať robotu a žiť zo zásob nie je ideál riešenie. prešiel v parlamente ten návrh, že so starším môže byť otec na materskej, poberať materské, neplatiť odvody? vďaka
Sledujem to aj ja ak ho schvalia ma platit od 1.1.2019 ale este co viem schvaleny nebol.
@strelkyna_koza ďakujem krásne 😊
@zoetka30 zamalo. ved nic nie je iste. 2.1.mam nastupit na MD tak to hadam klapne
no neviem, pretože už teraz kričia zamestnávatelia koľko im chýba zamenstnancov....možno to prejde ale či to bude až tak zaujímavé aj pre ľudí....😉 či v tom nebude nejaká habaďúra
ja som napríklad zvedavá, že ak to prejde na čo nám zase prifaria nejakú daň, aby to mali z čoho vykryť.....
Povodne to malo byt na prejednavani 15.6.,neviem sa tiez dopatrat,ci to to prerokovali
pokiaľ viem tak nie je schválený a teraz majú prázdniny takže ak sa k tomu ešte vrátia tak najbližšie v septembri... skôr isto nie...

@strelkyna_koza ahoj , myslíš materskú alebo rodičovskú čo sa týka otecka ? Vieš mi dať link na ten zákon ? Ďakujem 😊