Prišiel vám rodičovský?
Ahojte dnes je 15. a stále nemám peniaze za rodičovský na účte ma to ešte niekto?
Mám banku UniCredit
@1elizabeth1 ....rodičovský príspevok sa poberá mesiac spätne a zvýšený je od 1.8.2023.
@klip0 ja som napr dieta planovala s priatelom a mala aj odlozene peniaze, ale som neratala s tym ze sa s priatelom rozideme a co som mala rezervu nevydrzí 18mes..Platym hypoteku, inkasso, dcera na vysokej skole atd..Staram sa o 3deti sama a veru som tiez cakala kazdu chvýlu kedy pridu aspoň detske prídavky.
Nemala som ani na stravu, dobry ludia mi tu na koníku pomáhali i na fb, poslali detom oblecenie za co som nesmierne vďačná, a teraz ja sa snažím pomôcť tym ktorý potrebuju pomoc.
@1elizabeth1 ten by mal buduci mesiac
@1elizabeth1 on začína od augusta takže prvykrat bude vyplatený až v septembri ;)
@mamusa123456789 * Ja som dnes asi prvý krát v živote čakala, kedy pipnu peniaze, manželova karta ostala doma *
v prvom rade manžel porušil podmienky banky na používanie platobnej karty, vlastník karty nemá čo dávať niekomu svoju kartu a prezrádzať PIN, potom môže mať problém pri reklamácii platby
keď chceš ty platiť z jeho účtu kartou nech ti ju normálne dá vydať na tvoje meno, k jednému účtu je možné mať viacero kariet pre viac ľudí

@1elizabeth1 ano uz by mala tento mesiac ten vyssi, podľa toho čo som čítala, myslím na stránke rodinka sk. Ja mam poštovú, teraz som pozerala internetbanking a ešte neprišli mi peniaze dnes žiadne.