icon

Prišiel vám rodičovský príspevok?

Dnes o 07:42

Každý mesisc čakám na rodičovský jak kura na sopel a zatiaľ neprišiel. Prišiel vám?

Strana
z2
anonym_a860f4
Dnes o 13:27
@anonym_f3ec40

@anonym_a860f4 vidíš, ja som pozerala tiež svoj účet a celý minulý rok a všetko som mala vyplatené v rozmedzí 11.-14. dňa v mesiaci. Takže určite nie je bežné,že chodia najneskôr 12.

@anonym_f3ec40 ja som myslela ze mne bezne chodi do 12.. kedy chodi tebe mna nezaujima, pisala som autorke

anonym_5fe2dd
Dnes o 17:51
@anonym_a860f4

@anonym_f3ec40 ja som myslela ze mne bezne chodi do 12.. kedy chodi tebe mna nezaujima, pisala som autorke

@anonym_a860f4 vieš o tom ze vyplácajú všetkým rovnako,ze ano? 🫣

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 18:32

@anonym_autor pre vás všetkých mudrlantov. Ak vás to už tak veľmi zaujíma že si potrebujete rýpnuť. Som na materskej a nie som ochotná dať dieťa do predražených jaslí. Veď by som bola na tom istom. A už vôbec nie pchať svoje dieťa cudzej mamičke nech mi ho vychováva. Veď som matka. Čo ste všetci na hlavu padli? Rezervu mám z brigády samozrejme. Nie je to veľa, ale ťahať z nej nechcem ako spomínate, ak by náhodou ,,boľavý zub,,…
Samozrejme že muž má slušný príjem. Ale bohužiaľ, platíme raketový úver na dom (pretože chceme mať svoje a nie pchať niekomu za nájom do vačku) a s našimi všetkými mesačnými výdavkami nám na konci mesiaca z výplaty a rodičovského nezostane absolutne nič. Preto mám brigádu ;) Ak by ste chceli ďalej rýpať, nie nechodíme ani na obedy/večere, na dovolenke sme boli naposledy 4 roky dozadu, nenakupujeme veci ktoré nepotrebujeme. Taká je už dnes doba. Ak vy v pohode vychádzate, tak vám to prajem. Žiaľ nie všetci sme na tom rovnako. Viac sa k tejto téme vyjadrovať nebudem.

Strana
z2