icon

Prišiel vám tento mesiac rodičák?

lady511
14. sep 2012

Ahojte kočky aj Vám chodí rodičák zak 15-16?ako mne?chcela by som vediet o akej chodite Vám chodí chodí Vám aj poobede? 😒
potrebujem to surne zistit lebo vždy ked vychádza že by mal príst cez výkend tak posielaju skor,,,a teraz akože neviem či príde 17či čo...hmm
dakujem

Strana
z2
jaroslavapovraznikova
15. okt 2012

Čaute kočky,ja mám VUB a pred chvílou som pozerala cez banking a práve mi nabehly 🙂

adona71
15. okt 2012

@kopacova vrela vdaka 😉 bože..smejem sa tu,ze cakame ako na vyhru milionovu v lote 🙂

kopacova
15. okt 2012

ved to 🙂 taky maly peniaz a cakame ako na pospas🙂)no ale co my mamicky mozme robit,tak vam este napisem ako... 😉
@adona71

kopacova
15. okt 2012

@adona71 dobry takze peniazky neprisli uz asi len zajtra tak pekny vecer 🙂 😉

adona71
15. okt 2012

@kopacova mne dosli detske pridavky...-)

slady
15. okt 2012

nie 😠

bea1971
15. okt 2012

TB. ani mne nie a o takom case ju uz mavam vzdy na ucte 😠

alcapalca
15. okt 2012

VUB a nič, ani pridavky

1234lubka
15. okt 2012

och no tak co neprisli dnes tak pridu zajtra snad svet sa nezruti a nezahynieme koli jednemu dnu....

bea1971
15. okt 2012

@1234lubka ved v poriadku,ale je tu vela takych co dnes uz urcite cakali ,lebo treba priklad dnes povyplacat platby a rozne inkasa co maju zadane,teda aj ja sa tam ratam,tak my sme pravom nahnevane

mecenga
15. okt 2012

zaleží akú máš banku ja mám šporiteľnu a rodičáky posielajú tiež zo slovensej šporiteľne. Tak mne chodí načas vždy ráno okolo 10 - 11hod. ku 15dňu v mesiaci. Ten bankový prevod s banky do banky niekedy trvá aj 2 až 3 dni.

matilda99
15. okt 2012

Ja mám sporitelnu a chodí mi až 20 vždy,to prečo vám tak skoro, :((

1234lubka
15. okt 2012

@bea1971 aj ja som dnes cakala dokonca som sa spoliehala na to lebo meskam z jednou platbou ze dnes na stopercent odoslem....a nic....no tak co teraz.....bola som riadne nahnevana lebo aj manzelovy musim poslat peniaze lebo je na turnuse----snad zajtra dojsu....az keby zajtra neprisli tak az to by som stresovala

bea1971
15. okt 2012

@1234lubka jasne,vidim,ze je nas tu dost 🙂

katren
15. okt 2012

zeny, to fakt treba kazdy mesiac zakladat novu diskusiu o rodicaku???? 😒
https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/nabehol-vam-na-ucet-rodicovsky-prispevok-materska-2/

bea1971
15. okt 2012

katren to fakt uz musite v kazdej diskusii a otazkach tu na MK. kazdeho len zjazdit,ale stale,kazdy den,no boze,tak ju uz prva zalozila,tak ale urcite nie naschval,ste tu admin???nie,tak ked budu chciet,tak to oni zablokuju,lebo skoro vsade toto pisete,bez urazky 😉

matilda99
Odpoveď bola odstránená
matilda99
15. okt 2012

Pardon.oprava ze vidím vždy dôvod zakladat novú diskusiu

amouramour
15. okt 2012

jemine, inak mne nevadi aj ked vidim temu aj 500x...niektori ludia evidentne nemaju co robit🙂

andreah25
15. okt 2012

Ach ženy, sociálne dávky tohto typu sa vyplácajú až do 25. dňa v mesiaci - čiže pokojne môžete do tohto dňa i očakávať. Ja fakt nerozumiem tomu, že každý mesiac riešite to isté - veď si predsa trvalé príkazy či iné platby naplánujte trebárs na dvadsiateho, rozložte si rodičák/materskú na mesiac tak, aby ste nemuseli čakať za každým dňom či príde alebo nepríde.
Mať tak vaše starosti tak som šťastný človek...
A mimochodom, ono to nie je o banke, kto akú má, ono je to o tom, kedy Vám je to posielané zo sociálnej poisťovne či úradu práce - totiž peniaze sú posielané z kód banky 8180 - čož je štátna pokladnica (účty má vedené v každej banke), čiže podľa toho, čo kedy pani úradníčky zadajú platby, vtedy Vám to ide...

amouramour
15. okt 2012

@andreah25 ach andrejka ja tie maminy co ho tak nedockavo cakaju uplne chapem, vo vela slovenskych rodin je nudza a tak cakaju niektori na peniazky ako na spasenie......je to ozaj tak tazke pochopit?

andreah25
Odpoveď bola odstránená
amouramour
15. okt 2012

@andreah25 pozri tak si o tom pisu, nie je na tom nic zle a ak ta drazdia tieto diskusie, staci ich nevsimat🙂riesi sa tu aj kopec hluposti a nik sa nad tym nepozastavuje

andreah25
15. okt 2012

@amouramour To je pravda, mňa len rozosmialo, že kvôli jednej banálnej veci je tu viacero tém, to ako napr. keď každú chvíľu zakladajú tému o ,,práci na doma" o ,,zárobku na materskej" o ,,privyrobení si popri materskej" a môžem pokračovať ďalej. Ja nič v zlom, iba je toto je skutočne zbytočná téma a viem podľa seba, že keď čosi hľadám, tak keď sa mám prelúskať mnoho takýchto zbytočností, tak má potom človek čo robiť...

katren
15. okt 2012

@bea1971 bez urazky, ale ked mi pises, tak ma aspon oznac, nech viem reagovat...... 😉
nie som admin, ale riesit kazdy mesiac to, ci uz niekomu nabehol rodicovsky.....ako sorry, ale co to tej dotycnej pomoze, ked jej ina napise, ze ano???? zaplati jej to jej ucty???
ani mne nenabehol...a to vzdy chodi pred vikendom... 😉

@matilda99 uz x-krat tu bolo od admina napisane, ze na tuto "otazku" nesluzia diskusie ani otazky a maju sa pytat vo svojom fotoblogu.....ale to by tu admina musel brat aspon niekto vazne 😒 😉
@amouramour ja tiez cakam ako na spasenie, ale ako pise @andreah25 , treba si naplanovat platby a poriadne rozdelit rozpocet a nemusi sa stresovat.... 😉

amouramour
15. okt 2012

@katren ja chapem co tym chces povedat, ale to ze sa to zadari niekomu z nas, nemusi znamenat, ze niekomu to niektory mesiac nevyjde a jednoducho netrpezlivo caka...

danu
16. okt 2012
Strana
z2