Prišiel vám už rodičovský príspevok?
Prišiel vám už rodicak?
Nie, ale ja ani necakam 😆
snad sa pohne vinted, ked uz prisli davky 😀
Rodičák by na dnes bol, ešte ošťatý test mi chýba.
Prepáčte, ale nerozumiem, že prečo stále sa niekto pýta, či už dôjde rodičák alebo iný príspevok. Alebo aj v práci, že kedy už dôjde výplata, keď mešká 1 deň. Ja mám stále peniaze rozpočítané tak, aby som mala, aj keby týždeň meškala. A nemusím sledovať a báť sa. Nechcem sa nikoho dotknúť, viem, že ľudia žijú rôzne a naozaj im to ledva vychádza. Len sa zamýšľam, že veľa ľudí sa takto vždy pýta na to, kedy čo príde.
Zmysel otazky je aky ? Stat zada nejaky blok prevodnych prikazov a ci to prislo niekomu inemu ma nulovy vplyv na to, keby to pride tebe. Nastuduj si zakon, aky je termin platby a ake lehoty.
Zmysel otazky je aky ? Stat zada nejaky blok prevodnych prikazov a ci to prislo niekomu inemu ma nulovy vplyv na to, keby to pride tebe. Nastuduj si zakon, aky je termin platby a ake lehoty.
@patrike ty sa snaž vcítiť do kože matky, ktorá je na tom asi tak biedne po fin. stránke že sa nevie dočkať tých pár eur aby si možno dnes kúpila aspoň rožtek.
Ak si autorke nemal čo slušné povedať, tak si sa nemal ani len ozývať. Keby som mohla tak ťa pošlem do čerta a viac by si nemal prístup na Mk.
@patrike ty sa snaž vcítiť do kože matky, ktorá je na tom asi tak biedne po fin. stránke že sa nevie dočkať tých pár eur aby si možno dnes kúpila aspoň rožtek.
Ak si autorke nemal čo slušné povedať, tak si sa nemal ani len ozývať. Keby som mohla tak ťa pošlem do čerta a viac by si nemal prístup na Mk.
@anonym_a93c17 Preco sa pyta, chapem, ale tvoja kritika, ani moj prispevok nezmenia nic na tom, kedy dostane peniaze. Mna uz aspon 5x otravovali susedia, nech im "poziciam" dvacku do zajtra. Hadaj, co som urobil.
@anonym_a93c17 taká matka by nemala ani internet a radšej by dala na rožky. Nič zlé nepovedal. Pravda,ako ovplyvní to,že niekto už má a ona ešte nie.
@anonym_autor pozri hlavnú tému a dozvieš sa, nie stále zakladať nové témy ☹
Rodičák by na dnes bol, ešte ošťatý test mi chýba.
@anonym_fa1c52 https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/moze-slaba-ciarka-naznacovat-tehotenstvo-2/
Nech sa paci 😅
Strašné toto, tetušky na úradoch zase majú kopec času 😂
Až prídeš na radu, tak ti príde a tieto témy, ani to kto ho kedy dostal a nedostal to neovplyvní.
@anonym_fa1c52
Nech sa paci 😅
@sisa_s Veď preto. Už som sa zĺakla, že koník nie je tým, čo býval 😁

Ano