icon

Môže slabá čiarka naznačovať tehotenstvo?

Dnes o 11:20

Ahoj čo myslite? Je tam slabá čiarka. Ms mešká 5 dní.
Ale pravdepodobne som mala posunutú ovulaciu.

Môže slabá čiarka naznačovať tehotenstvo?
anonym_411a51
Dnes o 11:22

je toto troll?

autor
Dnes o 11:25
@anonym_411a51

je toto troll?

@anonym_411a51 nie 🙈 len som zmätená pri prvom som mala už silne koľajnice na 5 deň 🙈

marty_4
Dnes o 11:38

je velmi slabunka, ale mohla by po par dnoch zviditelniet viac.

ivik4
Dnes o 11:55

Vela z nas malo taku slabu druhu ciarku na zaciatku tehotenstva . Tiez som mala posunutu ovulaciu a testy som mala dokonca ovela dlhsie uplne negativne. Tehotna som bola

anonym_998cb5
Dnes o 13:03

@anonym_autor Prečo si všetky myslia, te na MS sú jasnovidci a vševedkovia. Však keď je slabá čiarka, tak buď nie si tehotná, alebo je tehotenstvo ešte v tak rannom štádiu, že ani test to nepreukáže. Však počkaj pár dní a urob si znovu test. Buď bude negatívny alebo preukáže tehotenstvo. Je absolútne zbytočné sa pýtať na MS, či si alebo nie tehotná.

venom19
Dnes o 13:35

Normalne sa tu pyta mozno na skusenosti inych zien. Kazdeho aktualne trspi nieco ine, a aj skusenost inej zeny zlepsi casy neistoty. Ked to niekomu vadi, da sa jednoducho temy o testoch s mlcanim preskocit.

autor
Dnes o 14:05
@anonym_998cb5

@anonym_autor Prečo si všetky myslia, te na MS sú jasnovidci a vševedkovia. Však keď je slabá čiarka, tak buď nie si tehotná, alebo je tehotenstvo ešte v tak rannom štádiu, že ani test to nepreukáže. Však počkaj pár dní a urob si znovu test. Buď bude negatívny alebo preukáže tehotenstvo. Je absolútne zbytočné sa pýtať na MS, či si alebo nie tehotná.

@anonym_998cb5 neviem prečo to čítate keď vás to nezaujíma a idete si sem len rypnuť… na to tu je vytvorená táto diskusná skupina aby si tu ženy radili ak ste to nepostrehli .. 🙈 zaujímala ma skúsenosť iných žien či to mohlo byt posunutou ovuláciou a nie váš debilny komentár