Môže slabá čiarka naznačovať tehotenstvo?
je toto troll?
@anonym_411a51 nie 🙈 len som zmätená pri prvom som mala už silne koľajnice na 5 deň 🙈
Vela z nas malo taku slabu druhu ciarku na zaciatku tehotenstva . Tiez som mala posunutu ovulaciu a testy som mala dokonca ovela dlhsie uplne negativne. Tehotna som bola
@anonym_autor Prečo si všetky myslia, te na MS sú jasnovidci a vševedkovia. Však keď je slabá čiarka, tak buď nie si tehotná, alebo je tehotenstvo ešte v tak rannom štádiu, že ani test to nepreukáže. Však počkaj pár dní a urob si znovu test. Buď bude negatívny alebo preukáže tehotenstvo. Je absolútne zbytočné sa pýtať na MS, či si alebo nie tehotná.
Normalne sa tu pyta mozno na skusenosti inych zien. Kazdeho aktualne trspi nieco ine, a aj skusenost inej zeny zlepsi casy neistoty. Ked to niekomu vadi, da sa jednoducho temy o testoch s mlcanim preskocit.
@anonym_autor Prečo si všetky myslia, te na MS sú jasnovidci a vševedkovia. Však keď je slabá čiarka, tak buď nie si tehotná, alebo je tehotenstvo ešte v tak rannom štádiu, že ani test to nepreukáže. Však počkaj pár dní a urob si znovu test. Buď bude negatívny alebo preukáže tehotenstvo. Je absolútne zbytočné sa pýtať na MS, či si alebo nie tehotná.
@anonym_998cb5 neviem prečo to čítate keď vás to nezaujíma a idete si sem len rypnuť… na to tu je vytvorená táto diskusná skupina aby si tu ženy radili ak ste to nepostrehli .. 🙈 zaujímala ma skúsenosť iných žien či to mohlo byt posunutou ovuláciou a nie váš debilny komentár

je toto troll?