Prišiel vám už rodičovský príspevok?
Dakujem za info.
@vanda323 niekto sem dal datumy, kedy chodia v danom mesiaci, a na December mala 13.12. Tak nic teda... Mozno omyl nejaky...
(Uz nanho cakam, ako na spasitela) 😅🤦🏻♀️
Mne prišiel už včera, príspevok aj prídavky na deti 🤷
Ja ho čakám už od včera 😡 a pokiaľ sa nemýlim tak v decembri chodieval vždy skorej
Mne dnes prisiel
Mne prisiel
Mne este neprisiel.ale 15.teho je az zajtra takze pohoda
Áno videla som tu tabuľku bolo tam 13-steho ale to len vtedy ako keby spracúvajú či ako tomu vlastne mám chápať ja tomu chápem tak....áno v decembri chodil skôr...ale tak to je jedno či o deň dlhšie hádam už výdržime
@vanda323 ja som videla aj tu druhu tabulku a tam bolo 15.12
Joj.. ešte je lem 14...treba byť trpezlivý.. a nespoliehat sa ze vsaj minulý rok prišiel skôr...
Mne chodieva až 16-teho, ale mám pravidelnú výplatu zo zamestnania, takže nechýba.
Mne nie
Nie. Predpokladam,ze ako obyc....16teho.
@andy_sixx24 presne,ako vravis pozerala som akurat vypis z banky tak pred rokom uz 14 teho prisiel a teraz😡
@bambieblue mne pri staršej chodieval aj 12steho
@andy_sixx24 to vazne? Kokos, to je sila toto, vsetko to zalwzi od tych piiiip co sedia na zadku kavickuju tvaria sa ze pracuju max 20 min a potom idu vedla ku kolegyni na pokec na hodinku,potom sa vratia dalsia kava 10 min sa tvaria ze pracuju a sup na prestavku kde su hodinu po prestavke este vykeciavaju a potom zase 15 min a koniec sichty, to je cele a za to maju platy za velke hov... A to ze maju niekomu poslat peniaze im je suma fuk, niekto caka aby mohol ist na nakup ci kupit dietatu nove boty ci bundu tak to ich netrapi sak nech si pockaju😡 Ja by im dala povine nainstalovat kamery a aby boli monitorovane za tu ,,ich pracu,, Hocikedy ked som sla vybavit na socku nikdy som ich tam nenasla furt kdesi inde trkotali a aj 35 min som cakala a ked konecne ta pani isla vytiahla kluce a ta jej debilna otazka ,, idete kumne? A ten jej vyraz sprosty výraz na tvari🤬 v tej chvili mam chut jej povedat svoje,ale raz to spravim lebo toto uz je privela

Ešte nie , veď je ešte len 14