Prišla vám už materská alebo rodičovský?
Ahojte prišiel vám už rodičak alebo materská, mne zatiaľ nič a to ostatne mesiace vždy do 14 bolo na účte
@domie274 ešte raz - to,že niekto ti tu napíše,že mu dnes bolo vyplatené, tak s tvojimi účtami nemá nič spoločné, nezaplatí ti ich ani nijak neovplyvní tvoju dávku. Každá pobočka SP má svoj výplatnú termín, takže BA už dnes môže mať vyplatené, ale KE bude mať až pozajtra...úrad práce predpokladám to má obdobne
@martinkatinka nuž potom ale aj splátky nemajú mať presný dátum ale majú počkať do konca mesiaca 😉
Chcem sa spýtať prišiel vam už rodičovský príspevok ? Mne prišlo len prídavok na dieta a rodičovský príspevok doteraz nie mám tatra banku ďakujem za každé info
@martinab54 rodicovsky posiela ta ista institucia ako pridavok, zavolaj svojej referentke, urcite tam je nejaky hacik 🙏
@kikushaa som tam volala vraj nestihli urobiť uzávierku preto sa chcem spýtať či aj niekomu ešte mešká rodičovský príspevok
@martinab54 neboj urcite ho doplatia, prinajhorsom ti pridu buduci mesiac dva naraz, asi si prestupovsla teraz niekedy z materskej na rodicovsku, ci? Vtedy sa to stava
@kikushaa práveže nie prvý krát sa toto stalo že mi neprišla 😒
@martinab54 to je potom divne, naozaj. Som myslela ze potom to uz automaticky chodi 🤷♀️
Ahojte, prisla vám tento mesiac už materska?
@zazulkaa ešte v piatok

@lilinka88 mne x-krat nebolo dookola odpovedané...ja som reagovala na autorkinu otazku, ktoru ma právo položiť, keďže sme na fóre....ja taktiez neodsudzujem nikoho aj keď 1000-krát sa niekto spýta: "je tam duch" každý sme iní...niekto sa nemá potrebu pýtať a niekto áno...
"Ži a nechaj žiť"