Prišlo vám 100 eur na prváka?
dobry den,chcem sa spytat ci ste uz dostali ten prispevok na prvaka,lebo pridavky som dostala,ale tych sto eur nie
No baby aj ja som to dnes hladala všade.Dostali sme len rodinne a na prvačku nič.Trenčín
@evaklanicova
Ani ja som n dostala.
Môj je v skole v prípravnom a neprišlo nič. Tak predpokladám ze ak to ostane tak budúci rok budeme všetci čo máme takto deti v tej skole (asi 50ti) musieť nejaký papier doniesť že síce plnia druhý rok povinnej školskej ale prváci sú prvýkrát (teda neprepadli)
@hatsepset Môj je teraz v prvom ročníku, absolvoval prípravný ročník a peniaze mi nabehli automaticky, nosiť som nemusela nič.
@hatsepset pripravny rocnik nie je plnenie povinnej skolskej dochadzky.
@veronikaszabova Áno je - môj starší syn tiež absolvoval prípravný ročník a dostal vysvedčenie s označením, že splnil prvý ročník školskej dochádzky.
@hatsepset Aj môj má prípravný ročník a neprišlo nič.Myslim,ze sa to týka len prvákov.
@veronikaszabova áno je, boli sme na to upozornení riaditelom
@katarina_k11 potom paráda 😁
Mne dnes prislo za prváka 🙂
Je tu niekto komu neprislo? Pockam do 15.11. kedy mi chodia pridavky a ak nepride budem tam volat
@lenkav1981 mne neprišlo, vraj do piatku co ke dnes mali poslať, uvidím ďalší tyzden
@lenkav1981 mne povedali, že 25.10. je druhý termín na vyplatenie a ak nie tak až v novembri s prídavkami
ahojte mne prisli dnes🙂
@evaklanicova odkial ste? U nas stale nic
@alexandra2012 ani mne nic neprislo stale
@lenkav1981 asi zalezi aj podla okresu, kde ako stíhajú. Ja som spisska nova ves, ani spoluziaci mojej nedostali zatial nič
ahojte Partizanske
#upozornenie baby volajte na Upsvar ci im skola poslala potvrdenie na urad, teraz to riesilo vela zien v rodine, rozne mesta, rozne skoly a kazda musela niest na upsvar potvrdenie ze dieta navstevuje prvy rocnik
Ba práve prišlo
Dnes som si tam zavolala, tak este len vcera ma nahodilo do systemu a dalsi tyzden to bude vyplatene, skola poslala neskoro papiere.
Maminy bude sa vyplácať 100€ na prváka? A chodí to v septembri alebo v oktobri?
@nikuska744 oktobri ak to daju vobec...
@nikuska744 v oktobri s pridavkami ti to pride
@walkyra88 nezrusili to
môžem poprosiť info. Dostanú to prváci aj keď nepoberajú prídavky na Slovensku? Ďakujem
@loknicka nie nedostanu
@loginexistuje dakujem za info

@jana005 mne volala pretoze si ma aj velmi dobre pameta vela vybavovaciek okolo rp kedze aj z cr som doberala a tolke roky takze vedela ze mam dieta v takom veku.inak pocitam by som tiez este nic nedostala.a ano skola teda u nas co mi riaditel hovoril do 10.10 mali cas a uz to nemuseli stihnut.ja som aj maleho vlastne prehlasila na inu skolu ako mal odklad.ale som rada ze si robi pani svoju robotu dobre a chcela mi to poslat.