Príspevok na starostlivosť o dieťa
Máte niekto s týmto príspevkom skúsenosti?poradila mi to pani na UPSVAR, kedze mi uz konci 8. marca rodicovsky prispevok. je to prispevok na dieta do 6.teho roku.
Ahojte baby... Ako je to so "ziadostou o prispevok na starostlivost o dieta"
Manzel je na predlzenej RD do 6 rokov zo zdr. dovodov, minuly mesiac mi vznikol narok na MD tak automaticky zanika narok na RD.. Citala som, ze mozem poziadat aj o tento prispevok na starsieho syna... Nemate nejake info?
Dobry deň,
Pracujem a poberám príspevok na starostlivosť o dieťa. Manžel ale plánuje dat výpoveď a samozrejme si čoskoro novú prácu nájsť. Môžme prísť o príspevok?
@katuska2709 nie prispevok poberas ty.
Dobrý deň, mohla by som vás poprosiť o radu? Nastupujem na Dohodu 25.9.,inak som na RD. Budú za mňa platiť odvody a teda by som mala dostať príspevok na jasle. Chcem sa spýtať,ak mala nastúpi 25.9. dostanem príspevok za sempember? Ak áno,dostanem za celý mesiac ,či len adekvátnu časť? Ďakujem.
Prosim vas, kedy vyplacaju prispevok na starostlivost o dieta? Mam na mysli den v mesiaci. Dakujem
@shoshana144 spolu s pridavkami cca v polovici mesiaca
@9lf9 dakujem za odpoved
Ahojte chcem sa spýtať ak syn dovŕši vo februári 3 roky, dostanem príspevok za cely mesiac alebo len alikvotnu časť? Ďakujem

@mwt dakujem za info