Prosím poraďte mi, kedy prídu peniaze "pôrodné"?
Caute mamičky vie mi niekto poradiť?.... 25.11 som podala papiere na porodne , materské a rodicak ...neviete mi povedať čí dostanem tento mesiac peniaze?? ďakujem
@klarissa25 áno tak pomýlila som sa
@melisa_patrik takže si žiadala o rodičovský príspevok, rodinné prídavky a príspevok pri narodení dieťaťa?
@klarissa25 viem kde som podala ale mam veľa práce tak nestihla aj robiť aj písať ☺..... nerobila som nikde keď že som jednu materskú skončila ...a začala druhá po 3 rokov.
@klarissa25 áno
@veronikaszabova Iba pisem ze da sa poberat obe naraz.to je vsetko.
@barboritta nedá sa poberať obe naráz, zase netreba tu písať blbosti...
@barboritta omg. Nepobera sa obe naraz, uz som ti to napisala.
@klarissa25 Matersku poberam odkedy som na nu vypisana,tu plati sp,pri odovzdavani papierov bol aj papier na rp,ktory som odovzdala,dorovnali mi do plnej vysky rodicaku,lebo suma materskeho bola nizsia.uviedla sa suma a hotovo.takze poberam O socialky kolko mi vyratali uctovnicky+rozdiel doplaca up.da sa to
@barboritta stale nechapes - nepoberas RP a MP. Poberas matersku a DOROVNANIE DO VYSKY RP
@barboritta ale poberať výšku rodičaku 😉 toto není prípad ze poberás materskú aj rodičak. Lebo nepoberas celú materskú a celý rodičak...
@klarissa25 no nevysvetlis...
Hej,ja hovorim to iste.nehasterim sa.nechajte tak

Ty podľa mňa sama nevieš kde si to podávala? A máš nárok na materskú? Pracovala si pred tehotenstvom?