icon

Reverz z pôrodnice a príspevok po narodení dieťaťa

lenusska72
15. jún 2023

Zdravím, chcem sa opýtať, či nevie niekto poradiť, ako to je aktuálne s reverzom z pôrodnice a získaním príspevku po narodení dieťaťa. Ďakujem

Strana
z6
abbey1
20. jún 2023

@lienka.7 Omyl, veľký omyl. Nezavádzaj.

prdolatanacestach
20. jún 2023

@lienka.7 hospitalizuju, bezproblémov. Ale na detské oddelenie, nie už na novorodenecké.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
21. jún 2023

@elizabet173 samozrejme. A tvojim koníčkom je zase do všetkého mudrovat 👌

wiktoriamka
22. jún 2023

@tianna ani ja som neodišla na reverz ... Akoze zeny,z niektorých z vas mi je az zle... Take typické slovenské ..odsúdiť hned a neviete ani kto co prežíva ..teraz nenarazam konkrétne na vas,ale prečítajú si to aj tie pre ktoré to patrí ....vratim sa k vám ,no nemala ste to ľahké ako čítam ,ale tak aj ja som ostala pretože to bolo to najlepšie pre mna a pre malého aby som sa ja zahojila v klude a on aby odišiel so všetkými vysetreniami ktore absolvovať mal.
No ja poznám prípad kde sestrička úplne zenu zničila , odchádzala domov s celými modrými rukami pretože jej tak rozpíchala žily ...ona odišla a práve preto nedostala kočíkove... Myslim,ze prave na to sa nas autorka pýtala a nie na to,ci ma ostat alebo odísť ...uz ci chce ist za muzom domov,ci chce proste ist len tak...na to sa vas nikto nepýtal 🙈😆😂😂😂😂 ale tak...asi si tu poniektoré chodia vyrozprávať to,čo doma nemôžu ...a nepotrebujem nikoho koment na môj nazor. Absolútne ma nezaujíma ,nebude ma trápiť a ani si ho neprecitam..takze sa neunuvajte.
Prajem vam všetkým aby ste boli šťastné a aby ste nemuseli svoje komplexy a zlobu vybijat na nevinných otázkach žien ktoré potrebujú skutočnú radu...☮️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anavixy
22. jún 2023

@wiktoriamka prosim ta, ak vies, ta spominana zena odisla a dietatom ci bez? Odisla s podpisanym reverzom alebo sa len zobrala a odisla? Pretoze s dietatom ta reverz by prispevok dostat urcite mala, tak na to zaujalo, ze kde bol problem 🤔
A ano, nechapem na co tu zeny riesia ci ma alebo nema neikto zostat v porodnici alebo ci sa to da alebo neda vydrzat. Mozno keby viac zien odchadzalo domov so ZDRAVYM novorodencom, nemuseli by odchadzat ako kopky nestastia a este mesiace sa spamatavat. Nie je potrebne ani matke ktora chce odist skor z porodnice, ze sa moze stat toto a tamto, moze a nemusi a v drvivej vacsine pripadov ani nestane. To percento zien, ktore chcu odist skor (skor ako po 72h) je mizive, hlavne preto je to stale vnimane ako nieco nezvycajne a nenormalne a nebezpecne (lebo zeny radsej cusia a trpia a potom sa stazuju z domu na internete ze im nedovolili toto a museli tamto) a rozhodne to nie su tie hlupucke nevzdelane zeny ktorym treba nieco vysvetlovat, prave naopak. A myslim, ze to sa krasne dokazalo aj tu…

nikinka19
3. aug 2023

@nykkushka mna napríklad núti to, že sa vyhovárajú už 5. Deň na váhu bábätka, ktorá je o 170gramov nižšia ako pôrodná. Ostatne vyšetrenia všetky v poriadku. Doma ma čaká 2 ročná. Keďže im 5 dni nestačí to čo tu mám byt mesiac?!

Strana
z6