Schválili mi, alebo zamietli moju žiadosť na materskú?
Ahojte,poradí mi niekto.....
Minulý mesiac som posielala do sociálnej poistovne žiadost že nastupujem na materskú,od 9.1 2011 a termin porodu som mala 20.2 (už som porodila),ako sa dozviem že mi schváili alebo zamietli materskú?mi príde asi nejaké rozhodnutie?a kedy?...tento mesiac mi zo sociálnej prišli peniažky ,ale ten rod.príspevok 194.eur takze mi ju zamietli?...ked som zamestnaná na dobu neurčitú,,,,
@nela221 ano pride ti rozhodnutie, niekedy si davaju nacas 😉 , ale urcite si mozes zavolat na socialku a povedia ti, ale nahodou ze by ti neschvalili tiez poslu rozhodnutie. Ale pises ze si zamestnana takze urcite dostanes matersku dokonca tu zvysenu neviem kolko je teraz zo mzdy. Gratulujem k babenku, prajem vela zdravicka.
Ahojte, vie mi niekto poradit = vraciam sa z UK na slovensko = mam pravo na pridavky na slovensku? Alebo sa musim zamestnat a byt zamenstnana minimalne kolko??? Som v 10.tyzdni...
Dobry den.Som na mateskej na ktoru so isla tak ze som predtim bola nezamestnaná evidovaná. A chcel by som vediet ze moj muz preco si nedosáta ani halier? Ja dostávam 190eur matersku a +ktomu pridavky na stirideticky.a 88eura 10ze s malim chodim s nim do poradne. a este by som chelaby vediet aj to ,ze ci mozem aj ja si ziadat o ten balicek s potavinou co budu rozdávat k comu treba vybrat papier z urad práce.? dakujem
bettyna neviem celkom o co ti ide, ak dostavas pridavky na deti ty nemoze ich dostavat tvoj mm . on ma iba ulavu na dani
Ahojte ja som z toho jelen. Viete mi niekto poradit za ake obdobie sa mi bude ratat materska? ked pracujem od 1. oktobra 2007 a v Marci 2011 som ostala tehotna a rovno vo 4tyzdni tehotenstva som zacala krvacat a tak som od 15.marca 2011 na PN aby som neprisla o nase dve miminka a mam diagnózu rizikove tehu a viac plodove tehu. A dodnes som este na PN.Otazka je: ze za ake obdobie sa mi bude ratat MD? Bude mat na to vplyv aj to ze som na PN? Budem mat o to nizsiu MD ked ostanem na PN dokonca? Kolko dostanem tu matersku? A z coho sa mi to bude ratat. Prosim len seriozne odpovede. dakujem. 🙂

to zalezi ci si predtym bola poistena 270 dni, inak nemaju dovod ti to zamietnut. tie peniaze moze byt materska, lebo za januar nemas plnu sumu, kedze si nastupila az 9.1., skus si vyratat ci to nie je 60 percent z platu a z toho asi dve tretiny, kedze cca 20 dni z januara si bola na materskej.