Skúsenosti s predĺžením rodičovskej dovolenky kvôli plienkam
Ahojte. Schválili to niekomu ako dôvod predĺženia RD?
Nech robíme, čo robíme, nie a nie sa odplienkovať a ja by som rada samozrejme išla naspäť do práce, ale do škôlky ju takto nevezmú. Doktor mi hovorí dnes, že mám skúsiť požiadať predĺžiť RD. Máte skúsenosti? Prešlo to? Zrejme ma nejaký blok, zadržiava aj stolicu, takže začíname to už riešit aj so psychológom. O mesiac má 3 roky. A ja teda buď ostanem na neplatenej RD alebo ak schvália toto tak platenej RD. Možno aj pol roka by stačilo, nech na to už slečna dozreje.
@michelle567 mame zaplatene skolne,miesto drzia. Nedavno sa aj pytala pani riaditelka, ze kedy teda nastupi, tak som jej vysvetlila situaciu
@kavasmliekom dieta sa nevie oducit lebo ma evidentne nejaky blok a tu som skoncila. Vydrzi tyzden zadrziavat stolicu az kym ju doslova nejde roztrhnut, cela spotena to vytlaci ako inde,do plienky. Riesila som to s pediatrom. Vraj k urologovi s tymto posielaju az okolo 5 roku dietata. K psychologovi som sa rozhodla ist sama. Odpoved bola ze kakanie a cikanie spolu nesuvisi. A ze ak chcem odplienkovat, mam ju zahanbit ak sa pocika a dat jej preprat v rukach a v lavoriku nohavicky. Dieta ma evidentne blok a takto ma odbila psychologicka po telefone, ze a tymto chodit ani nemame za nou a dala mi ,,tento navod,, podla nej ok, podla mna na dieta s blokom dost zly.
Tak psychologička teda riadna krava, sory za výraz. Preto by ma nikto k psychologovi nedostal.
Lebo prd vedia.
Do septembra ešte čas, ide leto, treba skúšať, motivovať, nasadiť probiotika, ja by som dala nočník hoci aj do obývačky 🙈 nech kaka, aj by to malo pomôcť. A ak nie, raz to príde.
Hlavne pred ňou nehovorte, že už je veľká a nepôjde do škôlky keď bude makať do plienky. Lebo možno to aj bude zneužívať, aby nemusela ísť.

@tanyan zle som sa vyjadrila, do škôlky nemusia prijať plienkovsne dieťa, ale to neuznávajú ako diagnózu, pretože je to jedna z podmienok aby dieťa do škôlky chodiť mohlo. Jedine, ze ma diagnózu a tu plienku mat musí. Ale to už je o inom. Autorka neuvádza, že dieťa má nejaké problémy, len to, že dieťa nevie odučiť.