icon

Strácate nárok na materské počas podpory?

28. júl 2024

Ahojte. Mam otazku. Mam odpracovanych cca 10rokov nepretrzite. Teraz mi konci rodicak po 3 rokoch. Chcem ist na urad prace a potom na par mesiacov naspat do prace a budem dufat, ze sa mi podari 2.babo. pridem tou podporou o narok na druhu matersku? Budem musiet mam znova po podpore kolko odpracovane, aby som mala narok na tehotenské,matersku, rodicak. Dakujem

Strana
z2
autor
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
28. júl 2024

@autorka no len sa ti to nepodarilo, co? 😉🤣🤣🤣 tak zase skúšas...
A vidíš, ono stačí mat oficialne dobru pracu a neplatiť rodine za to, ze ma akoze zamestna😉 btw, bez par eur tiez som mala max.matersku, dokonca 2x bez nutnosti "retazovky" a nestalo ma to ani euro navyse. To je co? 😉

bublinka1426
28. júl 2024

tvoje deti maximalne lutujem, dufam ze mas dost penazi na to,aby si im mala dat co do papule. ale vlastne asi nemas, lebo potrebujes sa hrat na davkarku.

sticker
lienka.7
28. júl 2024

@bublinka1426 bez pardonu, toto je ďalšia socka, co niekde makala x rokov za minimalku a rodina ju ucelovo zamestnala na 90 dní, aby mala konečne peniaze...
Verím, že aj na toto sa niekedy pozrú. A tiež opätovne zamestnávanie po podpore u toho istého zestnavatela .. btw, zase bude platiť bratrancom odvody ci ako? Trosku nechapem jej zmýšľanie dalej do budúcna... ci si mysli, ze niekde ku potom zamestnaju za normalny plat?

aurora33
28. júl 2024

Boze fuj ďalšia krava čo vycucava system.

autor
28. júl 2024

Ukludnite sa zavistlivky,ja si to aj tak zariadim, aby som mala po max.MD, maximalnu podporu a potom druhu maximalmu MD 🙂 ci sa vam to paci alebo nie. Zaplatim si online poradcu a nech vas aj slak trafi, ako vas triafa v kazdej diskusii co sledujem 😀

lienka.7
28. júl 2024

@autorka ono stačí mat trosku Filipa v hlave, vedieť čítať diskusie s porozumením a nemusíš si nikoho platit.
A ušetrím ti ten "poplatok" u Mihala alebo u koho kolvek, lebo po podpore potrebuješ opätovne 270 dní NP, cize neodrbes to klasickou 90tkou, ako predtým. To len aby si vedela, kolko ta to bude stáť 😉👌

lalala94
28. júl 2024

@lienka.7 ale však ju nechaj, nech si užije tých pár dávok niekoľko mesiacov. Potom bude do dôchodku zase robiť za minimálku. 😂

lienka.7
28. júl 2024

@lalala94 a v dôchodku nadávať na tento posrany stat, ze z čoho ona chudinka ma žiť. Ci z tej zobracenky, co jej vypocitaju ma chuderka vyzit.👌 milujem takéto zmýšľanie "jednoduchych" ľudí, ktorí si myslia, ze cely život sa ma o nich starať nejaky stat. 🤦‍♀️

aurora33
28. júl 2024

Boze autorka teba až normalne trasie a klepe čo tak veľmi chceš tie max dávky 😀😀😂😂😂 ale sa mi páči ako si to chcela zozaciatku zaobaliť, že Ved máš stále choré dieťa. Ale chuja ty si len lenivá chandža, ktorá nie je schopná si nájsť normálnu prácu, tak sa nad tebou zľutoval bratranec aby si aspoň raz za život mala ake také peniaze 😂😂😂 musí to byt strašne mať taký život, keď musíš otravovať xy ľudí aby ti troska niečo kvapla. Chudera

bublinka1426
28. júl 2024

@aurora33 je to smutne, ked sa clovek nevie ci nechce normalne zamestnat, ale musi robit podvody. zial taky ludia si dalej od nosa nedovidia. este je smutne aj to ze sa vyhovara na castu chorobnost deti, to je charakter. dufam ze sa raz nieco v tomto state zmeni, lebo dopadneme ako stat ....

Strana
z2