Striedanie rodičov na pandemickej OČR
Dobrý večer, potrebovala by som vedieť, či v prípade zatvorenia školy, sa môžeme na očr pri dieťati prestriedať? Nikde sa k tomu neviem preklikať... 🤔
@viestta 👍 aj mne sa zdalo, že včera to vraveli v správach, len nikde to neviem nájsť...
No jasné, niekde som čítala, že pokojne striedať. Ma to aj logiku. Len neviem, aké všetky papierovačky sú s tým spojené 😀
ano, ja to tak bezne robim, s muzom sa striedame. Kiezby sa tak dala aj bezna ocr...
@hradnapani juuuj, čiže ozaj sa to dá... Vypisujete len to tlačivo na sociálnej poisťovni, či voláte aj lekárke?
len cez socialnu poistovnu. Prihlasku podavas len raz na zaciatku (kazdy z vas zvlast) a cestne vyhlasenie koncom toho mesiaca, kedy tuto ocr cerpate.
@hradnapani 💙 ďakujeme. Toto mi veľmi pomohlo 😊
Ale je to nove ze aj pandemicku ocr musi hlasit aj lekar pozor na to, ja som volala detskej a povedala mi ze aj oni posielaju tlacivo a neda sa striedat ja som chcela dat manzela a nedalo sa bolo to v novembri tohto roku 2 tyzdne dozadu
@andrejka1974 podla mna sa mylis, na stranke socpoistovne nic take nie je uvedene a aj nasa pediatricka ma jasne uvedene, ze ak ide o uzatvorenu triedu, riesime si to sami cez socpoistovnu. Vies poslat nejaky link kde to pisu? Lebo aj vcera som citala u Mihala aj Dvoncovej, ze pandemicka ocr sa nijako nemeni a ta ma rovnake podmienky od minuleho roka.
to co pises nebolo v pripade ochorenia? to by sa pediatri asi zblaznili, keby mali celym triedam vystavovat papiere (aj v podstate zdravym detom, ktore len maju zatvorenu triedu).