icon

Striedanie rodičov na pandemickej OČR

9. dec 2021

Dobrý večer, potrebovala by som vedieť, či v prípade zatvorenia školy, sa môžeme na očr pri dieťati prestriedať? Nikde sa k tomu neviem preklikať... 🤔

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
9. dec 2021

@viestta 👍 aj mne sa zdalo, že včera to vraveli v správach, len nikde to neviem nájsť...

basska_b
9. dec 2021

No jasné, niekde som čítala, že pokojne striedať. Ma to aj logiku. Len neviem, aké všetky papierovačky sú s tým spojené 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
hradnapani
9. dec 2021

ano, ja to tak bezne robim, s muzom sa striedame. Kiezby sa tak dala aj bezna ocr...

autor
9. dec 2021

@hradnapani juuuj, čiže ozaj sa to dá... Vypisujete len to tlačivo na sociálnej poisťovni, či voláte aj lekárke?

viestta
Odpoveď bola odstránená
hradnapani
9. dec 2021

len cez socialnu poistovnu. Prihlasku podavas len raz na zaciatku (kazdy z vas zvlast) a cestne vyhlasenie koncom toho mesiaca, kedy tuto ocr cerpate.

autor
9. dec 2021

@hradnapani 💙 ďakujeme. Toto mi veľmi pomohlo 😊

andrejka1974
9. dec 2021

Ale je to nove ze aj pandemicku ocr musi hlasit aj lekar pozor na to, ja som volala detskej a povedala mi ze aj oni posielaju tlacivo a neda sa striedat ja som chcela dat manzela a nedalo sa bolo to v novembri tohto roku 2 tyzdne dozadu

hradnapani
9. dec 2021

@andrejka1974 podla mna sa mylis, na stranke socpoistovne nic take nie je uvedene a aj nasa pediatricka ma jasne uvedene, ze ak ide o uzatvorenu triedu, riesime si to sami cez socpoistovnu. Vies poslat nejaky link kde to pisu? Lebo aj vcera som citala u Mihala aj Dvoncovej, ze pandemicka ocr sa nijako nemeni a ta ma rovnake podmienky od minuleho roka.
to co pises nebolo v pripade ochorenia? to by sa pediatri asi zblaznili, keby mali celym triedam vystavovat papiere (aj v podstate zdravym detom, ktore len maju zatvorenu triedu).