icon

Svokra na materskej a ja späť do práce?

zdenkakelemanova
27. sep 2020

Cavte chcem sa spýtať. Som na materskej pol roka manžel chodi do práce. Je možno že by som mohla ísť do práce aj ja. Myslíte že je možné dať materskú na svokru a ja ísť do práce?

Strana
z2
sense
28. sep 2020

@adamka25 nonie som tvoja a zlata...cize ked sa staras o firmu tal tiez pracujes a je jedno ze z domu
A ty prezentujes zeny ako tie co maju stat pri hrncoch

esyco123
28. sep 2020

@adamka25 Niekto má aj iné radosti....A ďalší si to nemôžu dovoliť. Je to jej vec prečo ide do práce. Ty seď doma na riti keď ti to vyhovuje. Krásne časy s deťmi sa dajú užiť aj keď žena pracuje skôr než po rokoch dieťaťa.😉

esyco123
28. sep 2020

@adamka25 Ale tu nejde o to či si to môžeš dovoliť. Aj ja si môžem dovoliť nepracovať. Ale nechcem. Chcem sa realizovať nielen v domácnosti. A btw. o tom vôbec nie je diskusia. 😀😉

esyco123
28. sep 2020

@acrobaleno No proste "liezla do postele s tým pravým"....A to že niektoré ženy zaujíma aj niečo iné ak drepieť doma do neviem kedy to už je chyba toho chlapa....😂

esyco123
28. sep 2020

@kubkovamama Na UPSVaR hlásiš kde sa dieťa nachádza až po dovŕšení 3 rokov.

esyco123
28. sep 2020

@extempore Ona manazuje z domu manželovu firmu. 😝
Len dokedy bude aj mať čo manazovať.

esyco123
28. sep 2020

@sense Asi tak, ale veď ona nepracuje - len manazuje.

esyco123
28. sep 2020

@adamka25 A ver tomu - aby som ti ušetrila blbé komentáre - ja pracujem ako chcem, koľko chcem a len pre zábavu lebo ma to napĺňa. Nie, že musím. Ale nemám prečo zahodiť kariéru len preto lebo môžem byť doma do neviem kedy.

Strana
z2