Tehotenstvo v 18. rokoch. Na aké prídavky mám nárok?
Ahojte, mám 18 a som tehotná partnera mám už 2 roky , ľúbime sa , nikdy sme nemali krizu ani hádku kde by sme rozmyšlali nad ukončenám vztahu 🙂 priatel má 22 rokov zarába 800-1000€ kedže som nebola zamestnaná ale mala len brigády tak sa chcem spýtať na čo mám nárok ? na aké pridavky na babo ? Ďakujem , viem,že na matersku nie
Veľké peniaze 800-1000€??😂😂
Keď ma priateľ vyšší príjem určite by som to riešila tak🙂 a inak je to fakt no.. doslova nič 294mes keď si nepracovala :(
A zle
Som pochopila
@fokuska a ty ma neser lebo ti pošlem zasa od psov srdca 😀😀😀😀😀
@veronikaszabova áno áno. Rozumiem 🙂 len som sa zle vyjadrila
@mondolina 800€ Ma minimálne a to robi len 8 hodín každý deň 🙂 žiadne 3 zmeny ;) ani nočné ani poobedne
@mondolina takze tento Váš výsmech môže patriť niekomu čo robi za take peniaze na 3 zmeny a dostane take zahanbujúce peniaze zato koľko odrobí 🙂 nežijeme ani v Ba aby sme mali vyššie mzdy 😊
Ja keď som mala 22 zarábala som 200 e a upratovala po iných postele... na chalana by som bola hrdá 🙂
To je jedno, veľké peniaze to aj tak nie sú. A nesmejem sa z ľudí, ktorí toľko zarobia, to vôbec nie, ale z toho z názvu veľké peniaze.
@malinoismum Som na neho veľmi pyšná , nie každý chlap ide hneď po škole do prace ale ostane u mami na “mamahotel” môžeme byt rady že takých podaktoré mame 🙂 z jeho rodiny nosi domov ujo 600€ mesačne ktorý robi na 3 zmeny dokonca aj 12 tky a môj robi 8 hodín každý deň a toď vsio takze som veľmi rada že sa aspoň takto uchytil 🙂
@mondolina keby máte 22 rokov tak si myslím že máte iný pohľad nato keby nosíte 900€ Len pre seba 🙂 síce už nie na dlho ale som rada že sú to take peniaze aké sú a neni to 500€ ktoré žiaľ ponúkajú skoro všade .. 🙂 ďakujem za vás názor
Prajem všetko dobré ♥️
@fokuska tak pre mna ako 18 ročnú a pre neho ako čerstvo 22 ročného to je dosť ☺️ Myslím že celkom slušné 🙂
@kubkovamama Nový príspevok je len pre zamestnané a študentky pokiaľ viem. A ďalej zrušili príspevok pri narodení - teda to bol návrh. Neviem čo presne prešlo.

@malinoismum aj keby pytala tie najvyssie - ak ma na to narok, preco by sa nepytala? Aj keby muz zarabal 2tis€ mesacne.