Úrad práce a tehotenstvo
Ahojte momentalne som na úrade práce, som na ňom od júla minulého roku kedže čo čert nechcel museli sme opravovať strechu na dome manžel pracuje v zahraničí nemohol pomáhať. Takže som jednoducho ostala doma ja a pomáhala prace sa nebojím kedze som z domu a pracovala som od detstva o bábätko sme sa snažili uz 2 roky podarilo sa to v novembri ked uz v januári som chcela nastúpiť do hocijakej prace akú nájdem. Lenže teraz ked som tehotna ma asi nevezmu nikde rozmýšľala som este nad skratenym uvazkom. Ked s tym ma niektorá z Vás skúsenosti aj ci dostala materskú v takomto prípade budem rada za vaše odpovede . Mam odpracované 3 roky vpodstate od školy až do 23 som stále pracovala .
@vanessa902 to akože kvôli oprave strechy si dala výpoveď?😳
To si len taká nezodpovedná, alebo akože úplne na hlavu?
Tento text nema hlavu ani patu 😑
Opytaj sa na socialke,tam ti povedia.
Ale ked ti muz robi v zahranici a nevadilo mu,ze si dala vypoved a bola bez prace,tak preco ta teraz trapi materska???Na rodicak ma pravo kazda zena.A ak budes mat narok na tehotensky,tak aj na matersku.
Od kedy do kedy trval pracovny pomer? Mas odpracovanych aspon 270 dni za posledne dva roky pred planovanym porodom?
Ale ked ti muz robi v zahranici a nevadilo mu,ze si dala vypoved a bola bez prace,tak preco ta teraz trapi materska???Na rodicak ma pravo kazda zena.A ak budes mat narok na tehotensky,tak aj na matersku.
@anonym_6136fa to nie je uplne pravda, materska a tehotenske maju ine rozhodujuce obdobia, pokojne sa moze stat, ze na tehotenske je narok a na matersku nie alebo naopak
@vanessa902 to akože kvôli oprave strechy si dala výpoveď?😳
To si len taká nezodpovedná, alebo akože úplne na hlavu?
@anonym_85d7c7 ked kúpite novostavbu 2 ročnú mate v papieroch betónový strop je drevený a nakoniec vam nad vlastnou hlavou začne drevo hnit akože brutálne tak by ma zaujímalo ako by ste sa vy zachovali k tomu. Opravoval to investor ktorý si na strechu volal "majstrov" lvl alkoholici s bezdomovci len aby ušetril
Od kedy do kedy trval pracovny pomer? Mas odpracovanych aspon 270 dni za posledne dva roky pred planovanym porodom?
@petamich mam odpracované 3 roky
@vanessa902 kvôli oprave strechy si dala výpoveď? Mi povedz,či taká žena pomôže na streche. Pred tým si mala teda tpp?
@domka222 pomohla som viac než tí čo tu robili zase sa chytate úplných hlúposti ja sa pýtam na uplne inú vec a vy riešite strechu
Prosim Ta, nevymyslaj historky. Staci, ak napises odkedy dokedy si pracovala
@domka222 pomohla som viac než tí čo tu robili zase sa chytate úplných hlúposti ja sa pýtam na uplne inú vec a vy riešite strechu
@vanessa902 tak na čo spomínaš strechu? Mala si napísať, od kedy do kedy trval pracovný pomer.
@anonym_85d7c7 ked kúpite novostavbu 2 ročnú mate v papieroch betónový strop je drevený a nakoniec vam nad vlastnou hlavou začne drevo hnit akože brutálne tak by ma zaujímalo ako by ste sa vy zachovali k tomu. Opravoval to investor ktorý si na strechu volal "majstrov" lvl alkoholici s bezdomovci len aby ušetril
@vanessa902 Tak určite by som sa pustlila do tej opravy sama a ešte na dôvažok dala výpoveď z prace🙈
Ale hlavne, že si dala tú strechu do poriadku.😁
A prestaň tu vymýšľať, ty majster pokrývač.
@petamich mam odpracované 3 roky
@vanessa902 od kedy do kedy trval pracovny pomer? resp. tie tri roky boli posledne tri roky pred 7/2025?
Uz neodpovie,zrusila ucet
@vanessa902 ak mas odpracovanych 270 dni mas narok
Chod sa informovat
Tehotnu len tak nevezmu do roboty vacsinou sa to riesi “cez rodinu” a len papierovo

@vanessa902 kvôli oprave strechy si dala výpoveď? Mi povedz,či taká žena pomôže na streche. Pred tým si mala teda tpp?