icon

Uz vám prišiel rodičak?

15. dec 2022

Akoze dakedy sa ponáhľajú a príde už 14steho, raz prišiel aj 13 steho ale teraz keď idú sviatky a už stepujem pred obchodom ze urobím mega nákup... Dávajú si načas fakt, mam tatru

Strana
z3
slavomira236
15. dec 2022

Mám fio neprišiel mne bežné chodí 17steho tak nestresujem a kúpené ešte nemám nič na Vianoce sedím doma chorá ..snáď na budúci týždeň budeme ok a dostanem sa niekde...muž výplatu nemal? Ak nie to nemáte vôbec nič ušetrené? Teda keď pracuje ...ja som tiež už dlho doma s deťmi ale keď som predtým robila ušetrila som niečo takže vždy ten nekúp spravím musím mať niečo na horšie časy pre prípad ak na účte aj v ponozke

valeria_h
15. dec 2022

@dudos Presne. A keď teda tá žena nemá možnosť si nájsť prácu, tak ju pošlú do zahraničia hrdinky. A nedávno tu bola diskusia z druhej strany, keď žena nevedela zarobiť na Sk a chcela od päť ročného syna do zahraničia a už nadávky na ňu, aká krkavčia mater . Tu je to ako na hojdačke.

januska999
15. dec 2022

Už mi akurát nabehol 🙂 v TB

bublinka1426
15. dec 2022

dalsi troll.

nevenka
15. dec 2022

Viete co, manzel zarobi fakt dobre, ale tento mesiac sme uz nakupili aj darceky atd., takze je to teraz trosku tazsie a tiez si uz presuval peniaze zo sporiaceho uctu, lebo FA mu zaplatia snad az dnes. Tak akooo...Stava sa, netreba byt protivny takto pocas adventu, pred Vianocami aspon.
@dudos hej, tento raz suhlasim, uz aj mna to dostalo dnes, lebo vsade len pekne teorie o fin. gramotnosti a nerob si decko, ked ho nevies uzivit. Ale to zdrazovanie, co nastalo teraz a este len pride, tak to si ako mohla predpokladat pred 9,7,4 rokmi, napriklad? Tak co teraz, mame sa niektorych deti zbavit teraz, ci co? A teraz pytaj vacsi plat, Ta poslu radi do pr..prec, ked za taku mzdu, za aku robis, bude ochotnych pracovat 20 dalsich ludi, ak som aj malo nepovedala. A tie hladove doliny, to je teda fakt. Uz len dochadzanie za pracou, ak nejaku zena vobec zozenie, stoji vela casu a penazi a casto nestiha ani deti do a zo skolky vybrat. Ak nemaju na 2 auta, tak smola. Alebo praca na zmeny. Sesterka napriklad uz z nudze zacala soferovat, lebo inak sa neda. Muz aj na tyzden prec, potom na den-dva doma a dalsie sluzobky. Jazdi na starom srote, ale aspon vybavi, co potrebuje. Ja to mam aspon vsetko pod nosom, zatial...

kikushaa
15. dec 2022

Nie, Mam vub a cakam len pridavky, ale ved ony pridu 😁

Strana
z3