Uz vám prišiel rodičak?
Akoze dakedy sa ponáhľajú a príde už 14steho, raz prišiel aj 13 steho ale teraz keď idú sviatky a už stepujem pred obchodom ze urobím mega nákup... Dávajú si načas fakt, mam tatru
@dudos Presne. A keď teda tá žena nemá možnosť si nájsť prácu, tak ju pošlú do zahraničia hrdinky. A nedávno tu bola diskusia z druhej strany, keď žena nevedela zarobiť na Sk a chcela od päť ročného syna do zahraničia a už nadávky na ňu, aká krkavčia mater . Tu je to ako na hojdačke.
Už mi akurát nabehol 🙂 v TB
dalsi troll.
Viete co, manzel zarobi fakt dobre, ale tento mesiac sme uz nakupili aj darceky atd., takze je to teraz trosku tazsie a tiez si uz presuval peniaze zo sporiaceho uctu, lebo FA mu zaplatia snad az dnes. Tak akooo...Stava sa, netreba byt protivny takto pocas adventu, pred Vianocami aspon.
@dudos hej, tento raz suhlasim, uz aj mna to dostalo dnes, lebo vsade len pekne teorie o fin. gramotnosti a nerob si decko, ked ho nevies uzivit. Ale to zdrazovanie, co nastalo teraz a este len pride, tak to si ako mohla predpokladat pred 9,7,4 rokmi, napriklad? Tak co teraz, mame sa niektorych deti zbavit teraz, ci co? A teraz pytaj vacsi plat, Ta poslu radi do pr..prec, ked za taku mzdu, za aku robis, bude ochotnych pracovat 20 dalsich ludi, ak som aj malo nepovedala. A tie hladove doliny, to je teda fakt. Uz len dochadzanie za pracou, ak nejaku zena vobec zozenie, stoji vela casu a penazi a casto nestiha ani deti do a zo skolky vybrat. Ak nemaju na 2 auta, tak smola. Alebo praca na zmeny. Sesterka napriklad uz z nudze zacala soferovat, lebo inak sa neda. Muz aj na tyzden prec, potom na den-dva doma a dalsie sluzobky. Jazdi na starom srote, ale aspon vybavi, co potrebuje. Ja to mam aspon vsetko pod nosom, zatial...
Nie, Mam vub a cakam len pridavky, ale ved ony pridu 😁

Mám fio neprišiel mne bežné chodí 17steho tak nestresujem a kúpené ešte nemám nič na Vianoce sedím doma chorá ..snáď na budúci týždeň budeme ok a dostanem sa niekde...muž výplatu nemal? Ak nie to nemáte vôbec nič ušetrené? Teda keď pracuje ...ja som tiež už dlho doma s deťmi ale keď som predtým robila ušetrila som niečo takže vždy ten nekúp spravím musím mať niečo na horšie časy pre prípad ak na účte aj v ponozke