icon

Vyplatenie dovolenky počas rodičovskej dovolenky

30. máj 2025

Zdravím, chcela by som sa spýtať ci mi zamestnavatel vyplatí cerpanu dovolenku pocas RD. V júni cerpam celý mesiac dovolenku a v júli mi príde na účet? Ďakujem za odpoveď.

zmrzlinka2021
30. máj 2025

Ak pracujes v juni, kedy ti chodi vyplata?
v Juli ci? 😉

autor
30. máj 2025
@zmrzlinka2021

Ak pracujes v juni, kedy ti chodi vyplata?
v Juli ci? 😉

@zmrzlinka2021 mesiac pozadu. Cize v juli

monny222
30. máj 2025

ano v juli.. len nezabudni ak by nahodou chces ist na podporu ze ti to ovplyvni max.podporu, ale to asi nebude tvoj pripad..

autor
30. máj 2025
@monny222

ano v juli.. len nezabudni ak by nahodou chces ist na podporu ze ti to ovplyvni max.podporu, ale to asi nebude tvoj pripad..

@monny222 nie nejdem na podporu. Len zamestnávateľ mi nariadil čerpať dovolenku a som ešte na rodicaku. Tak som chcela vedieť ze ci mi to pošlú normálne na účet tu dovolenku.

monny222
30. máj 2025

pocas RD mozes mat prijem, takze tam by nemal byt problem s vyplatenim 🙂

tiika
30. máj 2025

A ty ju chceš čerpať teraz? Nechceš ju čerpať až po skončení RD, v prípade, že sa tam už nevrátiš pri skončení PP? Kedy ti RD konci?
V podstate to znamená prerušiť RD a znovu na ňu nastúpiť. No to by malo byt na základe tvojej žiadosti, či ohlásenia.

autor
30. máj 2025
@tiika

A ty ju chceš čerpať teraz? Nechceš ju čerpať až po skončení RD, v prípade, že sa tam už nevrátiš pri skončení PP? Kedy ti RD konci?
V podstate to znamená prerušiť RD a znovu na ňu nastúpiť. No to by malo byt na základe tvojej žiadosti, či ohlásenia.

@tiika tak mi nariadili. Ze si ju mam vyčerpať pocas RD. A potom sa vratim do prace. Mna zaujímalo ze ci to dostanem na účet ako plat. Za ten mesiac...