Vyplatenie OČR kvôli koronavírusu
Ahojte všetci, je tu prosím niekto komu už vyplatili OČR, ktorú čerpá kvôli koronavírusu? Len chcem vedieť, či to príde normálne ako za bežných okolností, ale budú nejaké omeškania. Ďakujem.
Mne stale nic,ani marec,ani april,spadam pod BA
Ja patrim pod Ba, zatial.nic nedoslo, ani vymer ani peniaze
Tento mesiac uz niekom prisla ocrka?
@lianka0108 kamoske ako mesiac predtym 12stwho ak tento mesiac..
Prišla marcova v piatok a aprílová má prísť 27 čo sme volali na socialnu
@lianka0108 prišla mi už 5.5.
mne v piatok marcova a aprilova zatial nie
Mne 13.5. prišla naraz za marec aj apríl.
Dnes mi hovorila znama (paradoxne sama pracuje v soc.poist.) ze jej este ani marcova neprisla...
Včera mi prišlo rozhodnutie, a dnes očr za apríl.
Mne prišla OCRka za marec 28.4. a za apríl dnes. Možno by došla aj skôr ale nedvíhala som im mobil keďže z čísla čo mi volali bolo podobné ako keď ponúkajú rôzne hlúposti. 🤣 Az po tyzdni mi písali aj email, ale chceli len vedieť od kedy som sa o malého starala hoci to tam mali vyznačené jasne veľkým krížikom. 🤷♀️ Tak mi potom len napísala, že si teda priloží aj email k tomu..
Caute viete mi niekto poradit.ked sa mi skoncila teraz očr lebo skolu nasu uz otvorili tak treba dat niake potvrdenie o ukonceni očr zamastnavatelovi?lebo caka na to.potvrdenie a ja o ziadnom neviem.podava sa len cestne prehlasenie ku koncu mesiaca aj to do soc.poistovni.ja som normalne nastupila do prace 8.2 ako otvorili skolu.a hladaju potvrdenie o umonceni očr.😁

Ja som dorucila obe ziadosti, aj obe cestne prehlasenia, za marec aj april, potvrdili mi prijatie, peniaze doteraz nic a az dnes mi pisala pani zo socialky, ze jej mam do mailu napisat, kedy som presne bola na OCR. Neviem naco sa potom posielaju tie cestne prehlasenia... Tak predpokladam ze mi marec a april vyplatia uz naraz.