icon

Výpočet materskej pri zamestnaní na krátku dobu

30. mar 2025

Dobry den. Citam, ze ak sa zamestnam v novej praci na min.90 dni, bude mi vyska materskej vyratana z tejto novej prace. Ak dobre chapem- Plati to aj vtedy, ak do novej prace nastupim napr. 7.4.2025 a na 92.den (7.7.2025) nastupim na matersku? Splnim tym podmienku byt min 90dni zamestnana v novej praci.

Strana
z5
timeaskr
30. mar 2025

@balerina2025 konečne môžem súhlasiť🙂 akurát že ja som sa tu nikomu nevysmiala a ani som nikoho neurazila za vek. Na rozdiel..
Pekný deň prajem

balerina2025
30. mar 2025

@timeaskr na ten vek som poukazala, vlastne casom pochopis. ...preco. mozno. vela veci sa v zivote meni, aj myslenie. ale je to uz jedno, autorka dostala odpoved, jej uz len zdravie mozeme zelat.

aurora33
30. mar 2025

@timeaskr citujem ťa: ,, a ty očividne zatrpknuta, plná nenávisti a nešťastná z vlastného života, papa 🙂”
Nie, ty si nikoho neurazila 😃

fajnova
30. mar 2025

Tak za toto by som vám naparila takú pokutu, že by ste sa z toho posrali. A toho super zamestnávateľa normálne stíhať za korupciu, lebo zadarminko to asi nebude, že áno... Sú to peniaze nás všetkých, hanba by ma fackovala pýtať sa na to na internete a provokovať. Dúfam, že s týmto začne niekto niečo už robiť, lebo toto je nonsens.

lienka.7
30. mar 2025

@fajnova pokutu? Ale prosím ta a za čo? Za to, ze su "sikovne"? (irony) 🤣

queen_mary
30. mar 2025

@zuzanockamt ja naposledy 2023

timeaskr
30. mar 2025

@aurora33 super vieš prečítať moje príspevky. A vieš prečítať aj tie svoje?!

zuzanockamt
30. mar 2025

@queen_mary Paráda, blahoželám 🙃

Strana
z5