icon

1,5-ročné dieťa ma odmieta.

adrianabartosov
4. mar 2020

Prosim vas baby porate mi neviem čo robit ked ma dieta odmieta ma 1,5roka a chce viac svokru ako mna

Strana
z2
pininka1
4. mar 2020

To sa stáva a určite to prejde. Len buď svojmu dieťaťu stále na blízku a zahŕňaj ho naďalej láskou. Je to ešte malé dieťa potrebuje ťa.

adrianabartosov
autor
4. mar 2020

@pininka1 ja som zo svojim synčekom stale svokra chody skoro rano do roboti a neskoro vecer chody domou je snim asi tak 1hodinu preco je tak naviazani na svokru a nie namna

pininka1
4. mar 2020

@adrianabartosov je ešte malý ako som napísala a nemá 20 rokov aby si mohla tvrdiť že je na niekoho naviazaný. Určite sa to zmení, hlavne že si s ním ty väčšinu dňa.

adrianabartosov
autor
4. mar 2020

@pininka1 mislis???bojim sa abi ma syncek nemal rad😔😔

nika898
4. mar 2020

@adrianabartosov neboj sa každé dieťa má Rado svoju mamu. Veď je s tebou cely deň a chce si užiť aj babku. Buď rada že s ňou chce byt. Aspoň si môžete s mužom niekam vyraziť a budeš vedieť že maly je spokojný 😉

adrianabartosov
autor
4. mar 2020

@nika898 maš pravdu a čo mam robit ked jeho prababička mu vravi abi ma nevolal mama ale na moje meno

nika898
4. mar 2020

@adrianabartosov povedz prababičke že ty si jeho mama a mama sa vždy vola mama a nie krsnym menom. Mi sa aj s mužom oslovujeme mama a tato aby deti vedeli že ja som mama a tato je tato. Normálne jej to vysvetli. Mala by to pochopit

aylinn
4. mar 2020

😭😭... tohoto sa tak bojim...😓

adrianabartosov
autor
4. mar 2020

Ona mi to robi napriek ana ho robi proti mne a preto sa chlapec kumne tak sprava on nebol taki kumne boskaval ma a teras nic iba place a ked zbada svoju starku je štasni kde je chiba

ivanapetrasova
4. mar 2020

O malého sa neboj, to sa spraví časom. Môj syn od roka do asi dvoch chcel len moju mamu. Plakal ked odchadzala... A teraz ma 7 rokov a vsetko je ok. Starkú ma rad ale uz nerobí také scenky. Vacsi problem je tvoja svokra. Tam je chyba. Povedz muzovi nech ju usmerní. Nech si nedovoluje k tebe a k tvojmu dietatu take veci.

bibih
4. mar 2020

@adrianabartosov Och, tak tu nebudem mudrovat, snad len, ze tak velmi to chapem. Moje dieta mi raz povedalo, ze jeho mamka je svokra. To som doma urobila taky hurhaj a chudak aj manzel si to odniesol. Ale ubehol odvtedy rok, dieta nastupilo do skolky a je to lepsie. Ale vidim ako stale je ta svokra na orvej priecke, no nie je to uz take fanaticke ako bolo. No velmi to nastrbilo (to obdobie) aj vztahy medzi mnou a manzelom a mnou a svokrou, hoci predtym boli dokonale, no nedokazala som sa len tak prizerat tomu ako sa viac tesi z pritomnosti babky ako z mojej a ako mi tu place za nou a pritom ja by som dala zivot za to dieta :( Velmi chapem a neviem poradit, asi len vydrzat a vytesnit to nejako, ak sa da..

lucilaines
4. mar 2020

Neboj sa vobec to nemusi byt tebou. Ja mam presne tiez 1,5 rocneho syna a robi toto iste, ale nie so svokrou, ale s mojim manzelom. Tiez skoro rano odchadza a vecer pride. Ked som s malym sama, vsetko je v poriadku. Akonahle pride tato domov, maly ma vyslovene odmieta. Az tak, ze ma odsacuje, vytlaci ma von z izby kde su spolu, ked pridem k nim a hraju sa, tak krici nie nie a posiela ma prec. Ked sa buchne alebo cokolvek, ja da ho nemozem ani chytit, len tato. Trva to uz dost dlho, aj pol roka urcite. Chapem ta, lebo mna to tiez niekedy zaboli a to je moj manzel, jeho otec, cize som aj rada, ze maju spolu pekny vztah a aj napriek tomu to niekedy zle padne. Ak by to bola svokra tak je to urcite este narocnejsie. Kazdopadne, nedeptaj sa a nemysli si, ze robis nieco zle. Riesenie nemam, u nas ja sa proste stiahnem a necham ich tak. Len aby si vedela, ze v tom nie si sama, deti to proste robia a neznamena to, ze ta nelubi.

adrianabartosov
autor
4. mar 2020

@ivanapetrasova moj mus je dohovara abi prestala ze ja som jeho mama a bude to čo poviem ja ze nech sa nestara do mojej vichovy ona sa natom smeje napr.. Som bola vonku a zacula som ako môjmu synčekovi vraveli abi svokre hovoril mama a chlapec ju aj niekedy nazme mamou ja viem ze chlapec zato nemoze viem ze malubi a ze ja som na 1mieste ale rosčulujemato😕

ivanapetrasova
4. mar 2020

@adrianabartosov tak v tej chvíli by som pani svokre povedala že nabudúce si neželám take reči a že odchádzam so synom domov. A ak neprehodnoti správanie tak najbližšie týždne s nami tráviť nebude. Nie si povinná sa s ňou stretávať ak ťa nerešpektuje.

brita7777
4. mar 2020

strasne, to snad ani nie je pravda co pises ☹

adrianabartosov
autor
4. mar 2020

@brita7777 je to pravda ja us fakt neviem co mam robit strasne trpim nervozitou

evalin88
4. mar 2020

@adrianabartosov moj syn bude mat 2 roky a bezne sa tak tesi na deda ( mojho otca) proste ked som s nim cez den ja tak aj varim, upratujem atd.... nevenujem mu celu svoju pozornost a ked dojde dedo tak sa 3 hodiny toci okolo neho. Ked je vsetko naverene upratane, tak sa mu venujem. Minule sme si cele doobedie citali knizky stavali z kociek atd... ja som potrebovala ist ken na wc a on ma nechcel pustit. Plakal, kebo si myslel, ze sa s nim uz nebudem hrat, lebo zasa budem nieco robit....

katarinka89
4. mar 2020

@adrianabartosov tak toto sa nesmie hovorit. Chlapec ma mamu teba a hento keby pocujem- Dovi Dopo! Neviem ci byvate spolu ale preco je kazdy den s vami? Ja by som aj pred nou povedala, ze ak s tym neprestane zbalis veci a odides aj s malym. Mozno aj muz bude raznejsi. Fuuuu toto je silne kafe

katarinka89
4. mar 2020

@adrianabartosov svokra je asi general v rodine a kedze mas este len coto okolo 20 rokov- ma potrebu aj teba riadit. Stanov si s nou hranice

majusska202
4. mar 2020

@adrianabartosov toto obdobie si pamätám. Ked muz došiel z roboty tak som bola neviditeľná nic som nemohla ani mu dat jest ani ho umyt proste nic. Dokonca stale hovoril nechvem maminku. Ale preslo to takze sa neboj

prevenar
4. mar 2020

@adrianabartosov ...tak nejaky dovod na to asi ma ..neostava ti nic ine, len sa nad tym zamysliet, ze aky. 🙂

matapo
Autor odpoveď zmazal
lucinka1988
4. mar 2020

@adrianabartosov mali sme to iste a prešlo to..teraz ma 2 a som najoblúbenejšia osoba na svete..daj tomu čas, deti majú rôzne vývojové obdobia a netreba to riešiť, najmä v takomto veku nie

hettinka
4. mar 2020

@adrianabartosov je to normálne, fáza. To prejde.

evitka83
4. mar 2020

@adrianabartosov moja dcera tak bola v podobnom veku naviazana na otca, aj ked som s nou stale bola ja. Teraz ma 5,5 a je to maminkin cecok. 😊 neboj, to prejde

ivkakiwi
4. mar 2020

Ja by som zrušila kontakt zo svokrou🤔

ivkakiwi
4. mar 2020

@katarinka89 súhlasím 👍 mat radsi svokru ako mňa tak sa odprasknem🙁😢

ivkakiwi
4. mar 2020

@adrianabartosov toje svokra teda!!!! Ja by som si dala naky ten pohárik vínka a pák by som jej vytmavila všetko!! Take to navádzanie dietata, neskutočne! 😡

zuzap33
4. mar 2020

Ta gramatika autorky je jedna katastrofa

lula313
4. mar 2020

@adrianabartosov aj dcéra mala v tom čase takéto obdobie, že len tato. Mne to nevadilo, aspoň musel okolo nej kmitat len on a všetko robit - prezliekať, prebalovat, kŕmiť,..a ja som si oddychla😂😂😂 potom to asi po 3 mesiacoch preslo.

Strana
z2