11 ročný vekový rozdiel
Mam 22 a zamilovala som sa do chlapa on ma 33 .. je to velky vekovy rozdiel ? Vydrží dlho takýto vztah ? Alebo rpidu problemy ked ja budem mat 30 a on cez 40
@eviann pises, ze manzel ma 51, nebavi ho sex, nepotrebuje ho....tebe to nevyhovuje, co chapem. Ale na druhej strane, pri velkom vekovom rozdiele si predstav, ze mas cez 50, manzel cez 60, a chcel by trtkat kazdy deñ, ono je to pekne, ked je chlap mlady, ale taky slizoun, ktory nemysli na nic ine....hm
a to ti ma kto prosim ta povedat, ze ci vas vztah vydrzi alebo nie. to sa ukaze len casom, niektorim nerobi takyto vekovy rozdiel problem, hlavne, aby si ti dvaja proste sadli
ja mam o 12 rokov stasrsieho manzela. a este stale neprisli ani po 10 rokoch vzdtahu ziadne problemy generacne. 😀
Manzel ma 42 a ja 32 sme spolu 10 rokov. Nie vzdy je to ružové, ale stale sa ľúbime a hladame kompromisy
@tenerifka pre teba bude po 60 vlastny muz slizoun? to myslis vazne?
@matkahelka moj muz sa k tomu veku uz pomaly blizi, no co uz, ale nemyslim tym, ze muz po 60-tke je slizoun, ale starsi muz, ktory chce stale sexovat, mi pride slizky
@tenerifka autorka, ktorej bol tvoj prispevok venovany, nepisala o STALE sexovat. avsak frekvencia raz rocne je normalna u 80+ nie u 50+.
moji svokrovci su po 70 a sexuju. urcite nie kazdy den. a vobec by mi nenapadlo povazovat svojho svokra za slizouna, preto ze aj po takmer 50 rokoch manzelstva uprednosti svoju zenu pred pravou rukou. a vobec mi nenapadne povazovat svojho muza za slizouna, ked bude chciet v takom veku sexovat.
@matkahelka ok, ja mam na to iny pohlad, ty pises, ze tvoj svokor ma 72 a stale ma apetit a jeho zenu to strasne otravuje...hm, ani sa jej nedivim, pre niekoho moze byt 72-rocny stary pan prahnuci po sexe pritazlivy, pre mña je to slizke, ale to som ja fajnovka, ako pisem, nazory na to sa roznia, ale ak by som mala takeho chlapa vo veku nad 70, co by si myslel, aky je on kanec aj so svojim umelym chrupom, drblo by ma
@matkahelka a ano, je mi jasne, ze sexuju aj starsi ludia, a nikdy nehovor nikdy, lebo ja tiez absolutne netusim, co budem v tom veku robit (ak sa dozijem), ale nateraz mi je ta predstava dost vzdialena
My to máme tak isto ja 23 on 34 🙂 nemenila by som nikdy 😃 máme spolu krásneho syna ✌ a je to ten najúžasnejší chlap pod slnkom 💜

s manzelom mame 10r rozdiel, zoznamili sme sa, ked som mala 23, on 33, teraz mam 30, on 40, sme zobrati, mame prve dieta, sme stastni a zatial nebola ziadna situacia, kedy by som ten rozdiel pocitovala 😊