icon

15 rokov spoločného života a s ničím nepomáha

15. nov 2019

Ahojte.Nechcem asi nič iné len to zo seba dostať von a na psychiatra nemám čas 😃 S manželom sme spolu 15 rokov.Máme dve krásne a zdravé deti. Prežili sme dobré a aj veľmi zlé chvíle.Ustáli sme to.Všetko.No posledné mesiace čo dokazuje je až neuveriteľné.Nikdy nebol dokonalý ale to ani ja nie lenže už fakt nevládzem všetko sama.Mladšie dieťa je veľmi náročné.Kôli tomu nemôžem odísť ani len na kávu.Naposledy som išla len do kúpeľne a skončila som s dieťaťom v nemocnici pre podozrenie vypitia čistiaceho prostriedku...Manžel to s ním nezvláda.Len kričí a hádže mu na zadok.Aj napriek tomu, že vidí a milión krát som povedala,že to nemá význam.V noci mladšie zle spí čiže som nevyspatá.Behám okolo dieťaťa od rana,varím,upratujem,idem s ním von,uložím ho spať. Mám pre ďalšie povinnosti tak hodinu kým spí a všetko začína znova. Muž príde z práce a napriek denodennýmom výčitkám si ľahne na gauč s telefónom v ruke a tvári sa,že tu nie je.Všade za sebou nechá iba bordel.Nič si po sebe neodnesie ani len do umývadla. Sex sme nemali 4 mesiace lebo som mala problém a musela som vysadiť antikoncepciu.Samozrejme gumu on nechce...Keďže nebude sex ani sa ma nedotkne a keď nie je sex tak on nemá dôvod snažiť sa mi s niečím pomôcť.A jeho aj tak nebaví snažiť sa dlhšie ako dva dni.Normálne sme sa nerozprávali už hádam aj rok a pol.Má telefón, takže ignoruje mňa aj deti.Keď mu to večer vyčítam, tak sa obhajuje tým, že mám telefón v ruke aj ja. Som z toho vyčerpaná, deprimovaná a tiež frustrovaná. Tak v skratke .Ďakujem za prípadné reakcie 🙂

Strana
z3
lilianocka2016
15. nov 2019

Mozno nema zadarmo v telefon v ruke mozno sa nekumu venuje 😉

autor
15. nov 2019

@lilianocka2016 hrá sa... non stop sa hrá. Ako závislák...

halienka
15. nov 2019

boháča toto je už ako choroba, nič iné nečítam len ako chlapi prídu z roboty ( samozrejme strašne unavený, to žena doma určite nie je) a hrajú sa na mobiloch ako malé deti dokým nejdú spať. Načo sa to vôbec žení takéto nevyzreté čosi?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
maminuska
15. nov 2019

https://www.cine-max.sk/filmy/film/narusitel-sy...

choď na toto do kina, vraj je to veľmi dobré a dáva náhlaď čo s náročnými deťmi ďalej .

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
janinah
15. nov 2019

Na začiatok mu prestan robiť slúžku,neodnesie do umývadla?ok,nechaj tam ten jeho pohár aj týžden a každý den mu to povedz-ten TVOJ pohár je ešte tu? ja si počkám....neodloží ponožky do koša?nechaj ich tam aj rok,nerieš....ak ti niečo bude velmi vadiť,tak mu to polož na jeho posteľ,môj syn pubertálny si takto nachádza veci na posteli a začína chápať....popros ho nech nakupuje,daj mu zoznam,toto muži zvládajú...nenakúpi?ok,nebude navarené,deťom urob krupičnu kašu,jemu nič....skús objednať víkend welnes ,sú n azľavových portáloch dobré ponuky,tam bude musieť sa vám rodine venovať a aj sa bude,treba sa predviesť pred inými ľudmi aký je omn "otecko" a manžel....tiež skús manž. podŕadnu,sama,jeho tam nedostiahneš....ty sa zničíš a on bude z gauča vyležaný..povedz mu ,že u vás idú platiť iné pravidlá,ak sa o 3mes,polrok,rok nič nezmení,tak rozchod,egoistického debila ńepotrebuješ

aniele
15. nov 2019

@halienka Za takým nevyzretým čosi je často maminka (aj ocinko, jasné) , ktorá ho nenechala niesť zodpovednosť za jeho rozhodnutia a činy. Mňa neskutočne vytáča, keď aj tu, na MK čítam... Čo od neho chceš, on ešte nedozrel na to, aby sa s tebou chcel oženiť, aby niesol zodpovednosť za rodinu, netlač naňho, veď má len 30!... To je fakt táto generácia, s prepáčením, debilnejšia, že nedokáže to, čo vedeli generácie pred ňou? Pritom sa súčasne hlása, že sa máme učiť od detičiek, lebo sú múdrejšie ako my... Uff. Absolútna schizofrénia.
Dnes všade počujeme, že máme troviť (teda užívať si), nie tvoriť. Zo Štúra je v hrobe asi ventilátor 😁.

autor
15. nov 2019

@halienka ani nevrav.Je to ako mor šíriaci sa rýchlosťou svetla

autor
15. nov 2019

@maminuska určite to mrknem. Ďakujem

autor
15. nov 2019

@ptmt1011 asi zlý ročník 😂

autor
15. nov 2019

@janinah snažím sa ale pre bezpečnosť najmenšieho nemôžem nechať všetko tak. Musím chodiť a zbierať. Už rozbil poháre aj taniere čo si muž neodložil. Nechal nôž na linke a malé ho malo v ústach...to je na prášky toto... boli sme na dovolenke, chodíme k jeho rodičom, kade tade po výletoch ale vždy je to to isté. Pivo, káva, telefón a cigareta a Ty sa staraj. Nezáujem brutálny... Samozrejme nikto mu nič nepovie lebo jeho ocko je taký istý

maminuska
15. nov 2019

Asi si teraz na materskej že ?

autor
15. nov 2019

@maminuska áno som doma momentálne ale to už bude končiť.

kiara3
15. nov 2019

Ahoj niečo podobné bolo aj u nás ale nie až v takej miere...Teraz sa tak nejak karta u nás otočila keďže aj chlapi môžu ísť na materskú tak muž chcel vyuzit...Predstava bola taká že malý bude chodiť na 4h do škôlky😁Ale úrad to zatrhol😛Takže na chce materskú musí byť celý deň s ním....Ja teda do práce....Nuž už sa zobudil zo sna...Zistil že to nieje sranda...A to prvé dni som prišla po práci domov a upratat a navariť...Večer som padla od vyčerpania...takže som povedala dosť...ty si s roboty nidky neprišiel a nenavaril ani mi neupratal...takže minule musel variť on a každý deň sa snaží niečo upratat😉😉😉trošku som somrala a chlap sa rozkyval....

maminuska
15. nov 2019

No tak malý pôjde do škôlky a ty budeš aj finančne sebestačnejšia. Výlety môžeš absolvovať aj bez manžela, jednoducho sa zbaľ a odíď niekam s deťmi , pozornosť k jeho prešľapom presmeruj na deti . Navar, nechaj na šporáku a porieš deti . Oper , vyves ale jeho nezves . A tak . Len musíš mať financie.

kiara3
15. nov 2019

Ale takto to má veľmi veľa žien...ozaj je malo chlapov čo fakt doma pomôžu...je to ale o zdravý aj ženy...keď je unavená...

autor
15. nov 2019

@kiara3 šomrem už dlho. Fakt že hej ale či veríš či nie jemu je to úplne jedno. Nič ho nezaujíma iba on sám a sex, ktorý musí byť po jeho lebo ak nie tak je ako malé zduté dieťa... teda on je zdutý vždy keď nie je tak ako chce

maminuska
15. nov 2019

@kiara3 je dosť mužov čo doma pomôžu , len je potrebné správne vybrať,

kiara3
15. nov 2019

Tak je poriadny sebec ...zaujímajú ho iba jeho potreby....

kiara3
15. nov 2019

@maminuska čo chlapa?

autor
15. nov 2019

@maminuska snáď máš s tou škôlkou pravdu. Vážne mám strach, že to nedopadne tak ako by som chcela

autor
15. nov 2019

@kiara3 keď mu to poviem zduje sa 😃

kiara3
15. nov 2019

Škôlka bude super aj dieťa bude mať plno aktivít...treba muža poriadne vytrestat...keď bude hladný to mu isto bude vadiť

kiara3
15. nov 2019

Tak pravda sa zle počúva....Ale mať deti bol vás spoločný plán...nie len dieťa urobiť a žena staraj sa...

autor
15. nov 2019

@kiara3 nevadí mu nič a to akože úplne nič. Chce len sex a pokoj. Bol ale nejako nemá záujem. Jediné čo robí každý deň je,že mi podkopáva nohy vo výchove. To mu ide naozaj veľmi dobre

kiara3
15. nov 2019

Len ak pôjdeš do práce tak to bude ešte ťažšie....pribudne viac práce a veci v domácnosti tiež ked polovička nepomôže padnes od únavy

maminuska
15. nov 2019

@kiara3 jasné že chlapa , no a ešte aj svokru 🙂 , čo ho dobre vyláta, ak by strečkoval .

kiara3
15. nov 2019

@maminuska no to hej ale žiadny chlap pri zoznamovani nemá papier o vlastnostiach a povahe....

autor
15. nov 2019

@kiara3 Ako úprimne. Nemám v pláne to tolerovať do neviem kedy. Plne si uvedomujem, že nie som otrok. Chcem aby mali deti kompletnú rodinu ale nie za každú cenu. Len je to občas ľúto... toľko rokov...

Strana
z3