16 ročný vekový rozdiel
Šli by ste do takehi vzťahu keby je od vás muž starší o 16r?
Je to jediný muz s ktorým si rozumiem, ktorý ma o mňa zaujem
Mam ho odmietnuť? Alebo byt sním? Bojím sa ze ak ho odmietnem tak žiaden muž už nepríde do môjho života, ostanem sama.
Trochu mi jeho vek prekáža. Aké by to bolo povedzme ked ja budem 30tnicka a on už 46rocny. Bojím sa ze by už nebol pohlavný život
@number19 Zabezpečeného 😂😂
Bývanie sme my kúpili spolu.A koľko som mala keď sme začínali? 21.Áno keď si predstavím iného muža tak je to pán a ani by som sa neobzrela, ale môj vyzerá ako môj rovesník.Tak ako by moji rovesníci vyzerať mali.Od života chceme to isté.
@hopsadobrandejsa
Kamarátka má 30 a rozpadol sa jej 10ročný vzťah.Diskotéky, párty život, žiadne deti.
My chodíme do prírody na túru, športujeme a máme rovnaké záujmy.Veď to nie je o veku.Rovesníčky majú deti, rodinu, sú vydaté, pracujú.Nie každú pred 30tkou lákajú diskotéky.To som si užila ako nezadaná a nemá mi čo chýbať.Nestíham za mužom lebo je aktívny športovec.Starám sa o domácnosť, varím pečiem, upratujem, pracujem.
Aký je v tom rozdiel keď to vyhovuje obom.Netreba si hľadať čajočku, ale ženu.Ani v 30tke nie je každá zrelá.Je to o povahe. 🙂
@littlebubble Ak jej to vyhovuje tak je to v pohode.
Vravim, ja uz mam tieto divociny za sebou a hlucne nocne kluby som skor vymenil za cocktail bary s prijemnou hudbou kde si mozem v klude pokecat s kamaratmi s drinkom v ruke 😉.
@hopsadobrandejsa No vidíš.Môj muž má po 35 a ja ešte ani 30 a do žiadneho baru nechodíme ani na drink ani na nič.Maximálne do kaviarne na kávu.
Nikdy ma tieto ochlastávačky nebavili a som neskutočne šťastná, že môj muž ani nepije.Voľný čas trávime v prírode a ani by mi nenapadlo ísť niekde na diskotéku 😂.Veď ja ani nemusím miesta kde je veľa ľudí.Nemám rada ani mestá.
Sme úplne rovnakí čo sa aktivít týka a môj muž je ten akčnejší.Je medzi nami 13 r.rozdiel.Dokope ma aj k cvičeniu, aj k behu.Neobsedí na zadku ani hodinu.
Preto píšem, že to nie je o veku.Mňa tiež nikdy nebavili tieto divočiny a dúfala som, že sa nájde chlap ktorý bude mať rovnaké záujmy.
Naše divočiny sú skôr športového charakteru :D.
Pohybujeme sa v spoločnosti kde aj 70tnici športujú, volá ju nás na afterparty po súťažiach 😂.
Tri kamarátky- jedna čaká dieťa, druhá už má, tretia chce.
Keď vidím niektoré páry tak si robia problémy vo vzťahu aj tam kde nie su.Nezáleží to od veku.Toto všetko je o zrelosti danej ženy a niektoré sa vybúrili do 20tky.Áno aj ja mám rovesníčky ktoré sú ako pubertiačky ale sú samé.Nevedia čo je to vzťah, zodpovednosť, žijú u rodičov.A to už máme viac než 20.
Ja som si tiež nemyslela, že budem mať muža po 30tke, ale rozumeli sme si od začiatku a nemáme žiadne nezhody v spoločnej domácnosti.Ešte si nikto ten vekový rozdiel nevšimol.Ja som sama žila už skôr.Už dávno som sa vedela postarať o domácnosť.
To je to isté ako v 30tke.Jedna chce rodinu žiť už zodpovedne a ďalšia žije v detskej izbe, bez práce a rodičia jej dávajú vreckové.
Môj muž nechce mať kľud, chce žiť a nie so ženou pozerať telku s 3 deťmi.Tak načo by si takú hľadal 🤷.On si vlastne ani žiadnu nehľadal.Bol dosť hanblivý najviac pozorný, láskavý pomáha v domácnosti, nepotrebuje sa predvádzať a nikto nemôže povedať, že bol zabezpečený.
A hlavne, že mu išlo len o sex ako sa to tu všade píše.Nadrozdiel od mladších sa o nič nepokúšal a ani dnes náš vzťah nie je založený na tomto.
A môžem povedať, že keď sa tu ženy sťažujú, že chlap nad 35 už nemá výdrž a chce svoj kľud tak sa len smejem aké teľatá si vzali.Lenivcov odžitých.
Môj kľud nechce ani pozerať telku ani robiť nič z toho čo robia iné páry ktoré sa tvária, že po pár rokoch je to stereotyp.Je to hlúposť.
A nevyzerá mlado lebo genetika, ale preto, že maká na sebe keby nerobil nič tak by tiež vyzeral staršie.
Schudol strašne veľa, má ťažké tréningy a stará sa o seba.Aj štýl obliekania vie pridať vek.
Aj my sme spolu viac než 2 roky a zamilovanosť neopadla a ešte sme viac akčnejší než sme boli.V mojej rodine manželský pár 45+ tiež nesedí doma na zadku.Celý život niekam chodia tiež sa venujú súťažnému športu a vychovali dnes už 2 dospelé deti.A chodili normálne do práce.
To nie je o veku.To je o danom človeku.Tak ako tebe vyhovuje drink v pokoji a kľude tak môjho muža by trafilo a radšej vylezie niekde 20 km.Lebo to by bola pre neho stráta času niekde sedieť.
Ja si radšej pôjdem na túru, zaplávať nejaké kilometre, zacvičiť, pôjdem na výlet, wellness, bicyklovať, to čo radi robíme spoločne.
Ani jeho nejaké diskotéky nezaujímali nikdy ani v 20tke a ani mna nie.Obaja sme sa zhodli, že sa tam ľudia chodia opiť a robiť si hanbu.
Takže nie každý chlap je prežitý a skončil sa mu život po 35ťke a nie každá mladá sa chce zabávať vo vzťahu.Vzťah je o 2 ľuďoch a záleží len na nich ako budú fungovať.Sú pary kde každý má svoje hobby.
Ja som bola zrelá už skôr na vzťah, ale nenašiel sa človek ktorý by bol vhodný partner do budúcna takže takéto nezmyselné vzťahy skončili.Keby som môjho muža spoznala skôr určite by som neváhala ani v 17.V 18 som už aj pracovala počas školy aj sa starala o domácnosť nejaký čas.Takže ja som si tu realitu vyskúšala a nejaké detinské hádky ma nezaujímali ani vtedy.A tie hádky boli aj keď mal niekto 19 aj keď mal 27.Bolo to úplne jedno ak ten človek nevie komunikovať, urážali sa, trieskali s vecami, citové vydieranie...ako malé deti.
S mojim mužom sa nehádame.Komunikácia a pochopenie je najväčší pilier vo vzťahu.Preto viem, že vek nie je podstatný.Podstatná je mentálna zrelosť a ja by som nemohla mať pri sebe niekoho koho by som musela vychovávať ako jeho matka.
A toto detinské správanie vidím u mužov v rôznom veku.Stačí mi prísť sem a prečítať si diskusie.
prvorady strach o pohlavny zivot naznacuje zrelost ako diskuterky, tak aj celeho “vztahu” 😁
Mňa by len zaujímalo, kolke z vás takýto vzťah mali alebo majú, keď tu idete moralizovať o veku. Ako som už vyššie spomenula, ja taky vzťah mam, presne od necelých 18 rokov, a si predstavte, že debaty sme nemali o tom že na v škole nasrala učka, je to vždy o vyzretosti jedinca, ale vidím ze tu niečo vysvetľovať je úplne zbytočné a strata času. Drviva väčšina názorov je tu akurát tak v teoretickej rovine, a o tom ja by som do toho nešla, uchyl, starý chlap a podobne sprostosti. Poznam kopu párov co majú vekový rozdiel ako ja vo vzťahu, dokonca aj väčší, a normálne spolu fungujú.

@number19 prečo zahováraš? Jak ty môžeš vedieť, že si bola v mojom veku niekde uuuuplne inde než ja som teraz.
To ma zaujima...