16 ročný vekový rozdiel
Šli by ste do takehi vzťahu keby je od vás muž starší o 16r?
Je to jediný muz s ktorým si rozumiem, ktorý ma o mňa zaujem
Mam ho odmietnuť? Alebo byt sním? Bojím sa ze ak ho odmietnem tak žiaden muž už nepríde do môjho života, ostanem sama.
Trochu mi jeho vek prekáža. Aké by to bolo povedzme ked ja budem 30tnicka a on už 46rocny. Bojím sa ze by už nebol pohlavný život
@littlebubble ale nie kazda v 17ke vie co chce a co za vyzreteho muza si k sebe chce priputat. Tato 17ka sa boji ze uz o nu ziadny iny neopre bicykel a preto premysla ci s nim bytmto, hoci z neho nie je uple paf
Ty a tvoj muz ste sa ocividne nasli ale to je vynimka a krasny pribeh pre vnucata. Realne taketo vekove rozdiely az tak uplne nevydrzia
Ak si rozumiete prečo nie .
@anonym to, že "ťa obíjma, bozkáva a hovorí ti, že ťa má rád" je úplné minimum, reči o deťoch, keď ani nie ste pár sú už len kaleráby, ktoré hladné naivné srdce žerie aj s navijákom .... ako dlho sa stretávate ? ako často sa vidíte ? ako ten spoločný čas trávite? ako sa s ním cítiš ? ako dobre ho poznáš ? čo o ňom vieš ? o jeho práci, rodine, minulosti a cieľoch do budúcnosti ? môžeš sa spolahnúť na jeho pomoc ? keď už hovorí o deťoch, ty si v takom mladom veku na to pripravená ? psychicky, aj materiálne ? o tom si dovolím pochybovať .... prepáč, že takýto výysluch, nemusíš mi odpovedať, ale odpovedaj sama sebe ... lebo mne prídeš len nesabevdomá a naivná a on, že to využil a hovorí ti veci čo chceš počuť ... môžem sa úplne brutálne mýliť, ale z tvojho opisu vášho "vzťahu" a vlastne ani otázky neznieš ako vyspelá žena, ktorá vie čo chce od života a preto si lepšie rozumie so starším mužom ...
@kitycat Ja som mala aj v 16 vekový rozdiel a nevydržalo to preto lebo som bola vyzretejšia ja a nebavilo ma strácať čas s niekym kto nemá rozum.Ako keby on mal 16 🤷 choval sa ako decko.Citovo ma vydieral no proste chovanie pubertiaka.Ono to ani nie je o veku, ale o rozume.Poznala som rovesníka mal aj staršiu partnerku slušný, zrelý chalan.
Ja som si tiež myslela to isté a preto jej aj píšem, že to nie je pravda.Urobí chybu a nebude šťastná.Tak príbeh pre vnúčatá by to bol keby sme sa stretli hneď 😂, ale nebolo to tak.
V jej prípade to dopadne zle pretože to chce urobiť zo zúfalstva
@kitycat Ja som vedela čo chcem, ale myslela som si, že chcem priveľa.Nízke sebavedomie je veľmi zlá vec.
Môže byť dobré dievča, ale muži ju využijú keď uvažuje takto.Nemôže uberať z nárokov a musí si veriť.
Ja by som jej už poradila asi len toľko, že láska je krásna, ale ak to tak necíti tak to bude len trápenie.Lepšie jej bude bez nejakého chlapa.17 má len raz.Nie je odkázaná na mužov.Žiadna žena nie je.Toto by som povedala aj ja sebe samej teraz.
Nech je rada, že je sama.Nikto jej neublíži a ten pravý určite niekde pobehuje, ale deti jej urobiť nebude chcieť hneď 😂 aby si ju pripútal navždy.Radšej nech si počká na niekoho pri kom budú motýle v bruchu.
Čo znamená v tvojom pripade vztah? Ja som sa v 17/18 dala dokopy s 30tnikom.Ale neplanovali sme si hneď spolu budúcnosť. Stretávali sme sa zo začiatku cez vikendy. Neskôr som šla na školu do iného mesta, on na rok do zahraničia, ale ostali sme spolu a sme spolu uz 16 rokov 😉. Ale ak by si mala ostať doma a stať sa zienkou domacou v 17 tak, to by som určite zvažila (hlavne neotehotniet) 🤔 Určite s ním nebuď len zo strachu, že lepšieho nenájdeš 🙏
A k tej poslednej vete. Sex máme super, smejeme sa, že ma v posteli vždy mladú ženu 🤭 😂...
Pre mna velmi velky vekovy rozdiel cize sam si to neviem velmi dobre predstavit.
Mozno, ze chalan vyzorovo posobi velmi mlado tak ma problem najst si partnerku vo svojom veku.
Ako tu uz zaznelo, niektori muzi naozaj vyzeraju ovela mladsie nech je ich skutocny vek a to castokrat byva kamenom urazu pretoze tie zeny mozu mat dojem, ze maju pri sebe zajacikov ci "decko".
Poznam par pripadov kde to na tomto padlo takze ti muzi si potom radsej hladali mladsie partnerky.
Akoze nic zavideniahodne. Ja ked som bol mladsi som naozaj posobil velmi mlado cize moje rovesnicky velmi zaujem nemali ked oni vyzerali primerane svojmu veku a ja som toho casu sice mal 25, ale tipovali mi 18 ci nebodaj 15. Bolo ocividne, ze to niektorim prekazalo a preto nikdy k nicomu nedoslo.
Teraz je uplne opacne garde. Stale posobim mladsie nez skutocne som, ale je to skor neprijemne ked si cloveka 19-tky premeriavaju zhora nadol.
Uz 10 rokov mi pride naozaj velmi vekovy rozdiel. Kamos ma zenu ktora je o 10 rokov mladsia a jednym casom jej naozaj nestihal. On uz mal 30 a mal chut byt aj dom a oddychnut si a jeho zena mala toho casu 20 a chodila po kluboch a zabavach. Cavo nemal na vyber tak musel chodit s nou.
Byt s ovela mladsou zenou ma aj svoje negativa a preto osobne by som do takeho vztahu urcite nesiel. Urcite by som jej nestihal. Ja uz mam tieto divociny za sebou 🙂
@sigma510 gratulujem moc moc😍 som na tom podobne ako ty prajem všetko dobré v živote 🤗
@sigma510 Konečne rozumný názor rovnako ako napr. @littlebubble 🙂 Ja neviem dievčatá, či vy žijete v inej dimenzii, ale to, že chlapa po 30tke zaujme 18 - 20 ročná baba mi nepríde ani divné a už vôbec nie úchylné. To už nie sú 14-ročné dievčatká, čo chodia ešte na základnú školu, ale mladé dospelé ženy. A pre tie je zase atraktíve vidieť a randiť a mužom, ktorý už má niečo za sebou, ktorý je vyspelý, ktorý už vie, čo chce a ktorý vie ženu chrániť. Minule som videla pár, obaja 35+ tipujem, on fešák, dobrá postava, super oblečený, s iskrou v očiach, no predpokladám, že som nebola jediná 20tka, čo sa za ním otočila :DDd a jeho žena už vyzeralo pri ňom stará, hoci tiež bola draho oblečená, ale proste nepasovali si, lebo ona pôsobila staršie ako bola a pri ňom pôsobila ako taká tetka s fešákom mužom, ktorý by ľahko zbalil nie jednu mladú babu.
@betty_image Tu sa ale bavime o 17 rocnom dietati.
Ak sa bavime o 20 rocnej dievcine, ktora nema ziadne ine ambicie a len si chytit starsieho zabezpeceneho muza ktory ju ochrani a postara sa. Tak potom idealne kombo.
Ja si ale myslim ze v 20 (ani nehovorim o 17) clovek este nevie ani poriadne co chce a mal by sa najprv snazit zorientovat v zivote, akym smerom sa vydat atd. (hlavne ale nie na pospas nejakemu obstaroznemu zabezpecenemu 🙄).
Co sa tyka tvojho prikladu toho parika. Poznam vela parov, kde je zena starsia, a vyzera omnoho mladsie ako muz (aj v ich 30, 40 rokoch). Inac som si vsimla, ze ak maju zeny mladsich partnerov, tak sa nejak tak prirodzene pri nom drzia lepsie (vyzorovo) ako zeny ktore su o niekolko rokov mladsie od partnerov. Ale mozno je to len v mojom okoli.
@littlebubble presne 🙏 konecne normalny nazor... ja mam 28, muz 45, mame dieta a uz sme skoro 9 rokov spolu...nemohla som si najst lepsieho👌
Pozri chces skusit "frajerit"zo starším?tak keď sa ti chce prosím....nemusis sa báť že keď ja budem mať 30 on 46 a kto povedal že Vám to tak dlho vydrží.?17 a už si myslíš že toto je vzťah na celý život?prosím ťa nie nieje pretože aj mentálne ste na tom ináč (,i keď neviem no 36 ročný chlap 17?či má mentalitu primeranú svojmu veku ,ale ok neriešim jeho)
Keby ťa aj nahovoril na spoločný život či už bybta požiadal o ruku a v 18 sa vydáš (lebo ty by si bola zrejme v 7 nebi keby to urobí)alebo vy si otehotnela ver never o pár rokov by ti možno začalo biť na hlavu že je starší a ty si si nič neužila.....a začneš vymýšľať....😃
A celkovo nehnevaj sa na mňa ale veta bojím sa že už si nikoho nenajdem či ako to bolo písané v 17???sa bojíš????čoho????čo máš 30+ ?5 deti rozvedená a nevieš kto ešte by ťa chcel??prosím ťa nesranduj
Ono je aj rozdiel ak si 40 rocny najde 30 rocnu, tam to je uz mentalne absolutne vyrovnane.
Ale 30tnik 17 rocnu? Ja si neviem predstavit o com sa tak mozte bavit? Ty mu rozpravas o tom ako bolo v skole a ako ta nastvala ucka? 😒
Uputa ta este vela muzov, vobec z toho nemaj strach. Len momentalne este neplanuj ziadne deti.
V 17 rokoch sa naozaj nemusíš báť ze do tvojho života už ďalší muž nepríde 🙈😊
Veeeľmi si ma pobavila s tou poslednou vetou 😄😄😄😄😄😄
Aké by to bolo povedzme ked ja budem 30tnicka a on už 46rocny. Bojím sa ze by už nebol pohlavný život
Mám 31, manžel 46. Myslíš, že muž v 46 je dedo na odpis, či čo?😄
Ja by som do toho nesla. Teraz si mlada, budes mozno zamilovana a nebude ti vadit ten rozdiel ale casom ked zamilovanost opadne, tak ti ten vekovy rozdiel zacne vadit. A co ze teraz o teba nema nikto zaujem, ved si taka mlada. Ja som mala prveho frajera v 18tich asi tyzden, druheho mesiac a tretieho mam uz 15 rokov (teraz um manzela).
@number19 na teba som nereagovala 😉
Na autorku príspevku 😉.
Nechce sa mi donekonecna o tomto diskutovat s ludmi, co tomu za prve nerozumeju, za druhe maju nejake cudne priority.
Druhy dych je nejaky teoreticky pojem. Aby som si partnera na zivot vyberala podla toho, ci vo veku mojich 46 rokov mi bude stihat, lebo ja budem naberat druhy dych je pre mna totalne ujete.
Mozno budem tazko chora, alebo mozno uz ani nebudem ja, alebo on, mozno budeme v tom obdobi riesit uuuuplne ine zivotne skusky a nie to, ci ma bude este stihat sexualne uspokojovat.
Mate to mnohe strasne popletene. Velmi ste si iste, ze vziat si vekovo pribuzneho chlapa je akasi zaruka stastneho zivota plneho nikdy nekonciaceho divokeho sexu.
Ja to mam nastavene inak.
@h_petra Tak sorry ze som reagovala ak ty si nereagovala na mna.
Kazdopadne kazdemu vyhovuje nieco ine. Tak drzim paste vsetkym za svoj zivotny vyber.
Nemam pocit, ze mam nieco v zivote popletene, len preto ze mam svoj nazor. 😉
Len mozem povedat, ze v tvojom veku som bola uplne niekde inde ako ty s tvojim 46 rocnym.
Neviem ako dlho si s manzelom, ale ak ste zacali spolu chodit v tvojich 17, tak tam to velmi neschvalujem. Ak si si s nim zacala pocas poslednyh 5 rokov, tak nemam koment, lebo to ste uz na rovnakej urovni a je to tvoj vyber.
Pod druhym dychom som vobec nemyslela nekonciaci divoky sex. Ako ta to vobec napadlo? 😇
A este, muz v 46 vobec, ale vobec nie je na odpad. Prave nabera druhy dych. 😉
Neverím že 34r chlap ma dobré úmysli zo 17tkou... podľa mňa má úmysel si len vrznut s mladučkou naivnou😉 čudák nejaký si nevie nájsť seberovnu.Spytaj sa na názor tvojej mamy.Keby mi dcéra doniesla domov v 17 staršieho zrelého muža asi by som nadšená nebola
Vztah ? Narovinu, si “vonava sedemnastka”, uzi si s nim sexu tolko az ti pojde hore krkom, nic viac nic menej a jemu dopraj pocit dobyvatela pevnosti. Win-win.

To sú mi tu názory. 34 ročný nebude baliť 17-tku, nie je normálny a pod... Ach bože. Bola som presne v situácii ako autorka. Mame rozdiel 15 rokov, a zoznámili sme sa keď som mala 17. Za dva dni bude 11 rokov co sme spolu. Obaja sme úplne normálni, pri zmysloch, chlap nie je uchyl ani pedofil, je to normálny zodpovedný chlap, a ja som rada, že som sa nemusela zahadzovat s nevyzretymi deckami v mojom veku, pretože mi starší vyhovoval. Rodičia v pohode, nič mi nevyhovarali, spoznali sa nim, vedeli ze som so zodpovedným clovekom, keby sa to potklo raz na moju dcéru, budem situáciu posudzovať individuálne, či si nasla normálneho chlapa alebo idiota. A prezradím vám, že by som išla do takéhoto vekoveho rozdielu kľudne znovu.