17-mesačná dostala do daru futbalovú loptu, čo si o tom myslíte?
Ahojte.Prosim Vas, co si myslite o darceku - Futbalova lopta, ktoru dostala dcerka /17 mes./od babky,manzelovej mamy...
Dakujem za nazor.
@lucynka04 moja malá nevedela pomaly ani chodit a uz mala loptu 😁 manžel je bývalý futbalista,teraz ma 5 rokov a hra futbal lepšie ako hociktorý 10-ročný chalan,ide o to či ju to bude bavit,ale my od malička kupujeme skor pomocky na pohybove aktivity - lopty,odrazadlo,kolobezku,korcule a podobne! Je dievča ale skôr sa jej zavdacime takto ako babikou alebo podobne
Bežné sa deťom v takomto veku dávajú lopty, deti aj dievčatá radi kopu,alebo si hádžu lopty. Je to super aj na motoriku. Naša má dva roky a od.kedy vie chodiť v jednom kuse kope do lopty. Keď bola vo veku ako je tvoja, babka jej kúpila bábiku a ona ju hodila o zem a viac ju nezaujímala. To že to je dievčatko neznamená že nemôže kopať do lopty.
@lucynka04 tak neviem, videla som už aj väčšie kraviny... aj ja som dcére kúpila loptu asi 15 cm priemer - veľa sa vyhrala -ale...bola to taká tá klasická gumená a podľa toho aj "vydržala". Potom dostala od dedka klasickú futbalku, a tá je dodnes...a dcéra má 12 rokov
veď predpokladám že z nej nechce mať futbalistku origoš, takže jednotlivo by som na takom darčeku nevidela nič zlé...
@lucynka04 moja má 19mes a tiež má momentálne najradšej lopty, a je jej jedno či je futbalová, alebo nejaká iná. Ak ju neukradla niekde futbalistom zo šatne, tak nevidím žiadny problem.
@dopolbokaodrata ved hej.len som myslela, ze je z coho na vyber aj z lopticiek "pre dievcatka"...
Moja ma 2 roky a mame lopty snáď v každej veľkosti 🤭 inak keď sme pri tých darčekoch... Kamoskina dcéra, keď mala asi 3roky,dostala od babky na vianoce balík kancelárskych papierov 😃 no kamoška straaaasne penila vtedy 😃
2 eur na 10 narodky bolinzabalene v celofane previazane cervenou maslockou jediny darcek za desat rokov
No ludia su rozni...hovori sa, ze netreba riesit nepodstatne veci, zvlastne darceky, ale niekedy je to fakt tazke.
@lucynka04 ...jaaaj tak teraz citam ze nie klasicku futbalku ale nejaku malu, tak to je ine,proste dostala loptu. Tak udicu ani korcule nekupuj, nie je to az taky preslap....Moji -syn, dcera napr.miluju dodnes taku loptu akoby tuha spongia (zlta, dizajnovo futbalova), je super lebo neublizi, nic nerozbije da sa s nou pohrat aj doma.
nikdy mi nenapadlo sa nejako zamýšľať nad tým kto nám prečo čo kúpil, podľa mňa každý má dôvod na to čo kúpi a kupuje to s najlepším úmyslom 🙂
Moja svokra dala vnukovi (moj syn) lopticku frozen, ked mal 9 mes. Potesili sme sa, vsak modra lopta na hranie. Az teraz rozmyslam ze svokra je asi jezibaba... dat chalanovi s motivom princezny 😂
Ja si zase myslim ze to svokra urobila umyselne.. vsetky ste tu optimistky ale podla mna 17 mesacne dieťa a dievčatko , mala futbalka? 🤦 Keby ina lopta ok ale nie futbalka.. ale ty to ber jednym uchom dnu a druhým von. Skor nabuduce jej nadhod co by sa malej pacilo a ked nekupi nic co by sa malej pacilo tak ty jej tiez kup "vhodný" darcek nech vie aky je to pocit..

@podkovickaa Odpove´d hodná Vášho formátu...Sprosté, primitívne reči.Píšte si s"dámou" Vašej úrovne!