icon

17-mesačná dostala do daru futbalovú loptu, čo si o tom myslíte?

lucynka04
29. júl 2019

Ahojte.Prosim Vas, co si myslite o darceku - Futbalova lopta, ktoru dostala dcerka /17 mes./od babky,manzelovej mamy...
Dakujem za nazor.

natuska87
29. júl 2019

@podkovickaa Odpove´d hodná Vášho formátu...Sprosté, primitívne reči.Píšte si s"dámou" Vašej úrovne!

podkovickaa
29. júl 2019

@natuska87
Ved ty si mi pisala prva .🤔

lucynka04
autor
29. júl 2019

@natuska87
@podkovickaa Baby nehadajte sa.nestoji to za to 😉

lucynka04
autor
29. júl 2019

Dakujem Vam za vsetky nazory😃

barbellka
29. júl 2019

@lucynka04 bola by som rada, ze dala akykolvek darcek. Ved je to z lasky a taketo darceky su pre mna viac ako honosne dary. Naviac ja by som tiez brala tu lopticku :D

hettinka
29. júl 2019

@lucynka04 skvelý darček. Vedie vnučku k športu, o chvíľku môžete kopať do lopty 👍

lenka2710
29. júl 2019

@lucynka04 moja malá nevedela pomaly ani chodit a uz mala loptu 😁 manžel je bývalý futbalista,teraz ma 5 rokov a hra futbal lepšie ako hociktorý 10-ročný chalan,ide o to či ju to bude bavit,ale my od malička kupujeme skor pomocky na pohybove aktivity - lopty,odrazadlo,kolobezku,korcule a podobne! Je dievča ale skôr sa jej zavdacime takto ako babikou alebo podobne

liz_lemon
29. júl 2019

moj syn dostal k 4. narodeninam od muzovej mamy navliecky, nie detsky vzor

pininka1
29. júl 2019

Bežné sa deťom v takomto veku dávajú lopty, deti aj dievčatá radi kopu,alebo si hádžu lopty. Je to super aj na motoriku. Naša má dva roky a od.kedy vie chodiť v jednom kuse kope do lopty. Keď bola vo veku ako je tvoja, babka jej kúpila bábiku a ona ju hodila o zem a viac ju nezaujímala. To že to je dievčatko neznamená že nemôže kopať do lopty.

natuska87
29. júl 2019

@podkovickaa To pravda je...Hlavne slušne.😉

rainbow82
29. júl 2019

@lucynka04 jaj tak to je iné...ja že veľkú fotbalku 😂😂😂

bagre
29. júl 2019

@lucynka04 tak neviem, videla som už aj väčšie kraviny... aj ja som dcére kúpila loptu asi 15 cm priemer - veľa sa vyhrala -ale...bola to taká tá klasická gumená a podľa toho aj "vydržala". Potom dostala od dedka klasickú futbalku, a tá je dodnes...a dcéra má 12 rokov
veď predpokladám že z nej nechce mať futbalistku origoš, takže jednotlivo by som na takom darčeku nevidela nič zlé...

dopolbokaodrata
29. júl 2019

@lucynka04 moja má 19mes a tiež má momentálne najradšej lopty, a je jej jedno či je futbalová, alebo nejaká iná. Ak ju neukradla niekde futbalistom zo šatne, tak nevidím žiadny problem.

simonahra
29. júl 2019

@bagre podľa mňa sa netreba nad tým nejako moc zamýšľať a treba sa z darčekov tešiť, zle to určite nemyslela 🙂

bagre
29. júl 2019

@simonahra ja viem 😉

lucynka04
autor
29. júl 2019

Este raz vam velmi pekne dakujem za vase nazory😊

lucynka04
autor
29. júl 2019

@liz_lemon hihi,ja som zas na navliecky zatazena, takze tomu by som sa asi ja potesila aj za malu 🙂 Ale ako sa hovori, kolko ludi tolko chuti.dakujem

lucynka04
autor
29. júl 2019

@dopolbokaodrata ved hej.len som myslela, ze je z coho na vyber aj z lopticiek "pre dievcatka"...

liz_lemon
29. júl 2019

@lucynka04 no, ale vysvetli 4-rocnemu dietatu, co sa pyta na darcek od babky, ze tie navliecky, to je ten darcek😂

lucynka04
autor
29. júl 2019

@liz_lemon To teda hej. Ti verim😟😖😉

ecoli
29. júl 2019

Moja ma 2 roky a mame lopty snáď v každej veľkosti 🤭 inak keď sme pri tých darčekoch... Kamoskina dcéra, keď mala asi 3roky,dostala od babky na vianoce balík kancelárskych papierov 😃 no kamoška straaaasne penila vtedy 😃

markaterka
29. júl 2019

@ecoli no balík papiera sa zíde, keď dieťa rado kreslí 😉

loginexistuje
29. júl 2019

2 eur na 10 narodky bolinzabalene v celofane previazane cervenou maslockou jediny darcek za desat rokov

lucynka04
autor
30. júl 2019

No ludia su rozni...hovori sa, ze netreba riesit nepodstatne veci, zvlastne darceky, ale niekedy je to fakt tazke.

tykat
30. júl 2019

@lucynka04 ...tak ty jej najbližšie na nejaký sviatok kúp kolieskové korčule alebo udicu 😝

tykat
30. júl 2019

@lucynka04 ...jaaaj tak teraz citam ze nie klasicku futbalku ale nejaku malu, tak to je ine,proste dostala loptu. Tak udicu ani korcule nekupuj, nie je to az taky preslap....Moji -syn, dcera napr.miluju dodnes taku loptu akoby tuha spongia (zlta, dizajnovo futbalova), je super lebo neublizi, nic nerozbije da sa s nou pohrat aj doma.

ufatess
30. júl 2019

nikdy mi nenapadlo sa nejako zamýšľať nad tým kto nám prečo čo kúpil, podľa mňa každý má dôvod na to čo kúpi a kupuje to s najlepším úmyslom 🙂

haanovajana
30. júl 2019

@ecoli balik papierov na vianoce,vsak to je nieco ponizujuce.

v_alika12
30. júl 2019

Moja svokra dala vnukovi (moj syn) lopticku frozen, ked mal 9 mes. Potesili sme sa, vsak modra lopta na hranie. Az teraz rozmyslam ze svokra je asi jezibaba... dat chalanovi s motivom princezny 😂

mamcotka
30. júl 2019

Ja si zase myslim ze to svokra urobila umyselne.. vsetky ste tu optimistky ale podla mna 17 mesacne dieťa a dievčatko , mala futbalka? 🤦 Keby ina lopta ok ale nie futbalka.. ale ty to ber jednym uchom dnu a druhým von. Skor nabuduce jej nadhod co by sa malej pacilo a ked nekupi nic co by sa malej pacilo tak ty jej tiez kup "vhodný" darcek nech vie aky je to pocit..